Radal U alakú garnitúra

Puha zsákszövettel fedett

639 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Radal U alakú garnitúra, szürke zsákszövettel

Ezek a fajta ülőgarnitúrák nagyon népszerűek vevőink körében. Az u alak lévén nem csak többen férnek el rajta, de segítségével a szoba koncepcióját is könnyedén meghatározhatjuk. Fejtámlái ívesen hátrahajlanak, ezzel növelje a dizájn erejét. Nem állíthatóak, de nincs is rá szükség. A Radal U alakú garnitúra egy igazi heverésző darab. Puha zsákszövetén órákig képes fetrengeni az ember… könnyű megfeledkezni a teendőkről.

Méret: 230 x 370 x 180 cm

A szürke szín most újra divat. Ennek több oka is van, de érdemes kiemelni azt, amelyben praktikuma is rejlik. A szürke köztudottan egy semleges szín, könnyű hozzá más árnyalatokat úgy összeválogatni, hogy barátságosan megférjenek egymás mellett. Legyen az a járólap, a falak, bútorok vagy akár csak a szőnyeg.

Ezt a garnitúrát leginkább egy olyan szobába tudom elképzelni, ahol akkora a tér, hogy akár középre is lehet helyezni. Háta is zsákszövettel vont, tehát nyugodtan ki lehet élni vágyainkat a lakberendezés során. Természetesen azzal sincs semmi probléma, ha fal mellé kívánja majd állítani, ahogy azt a legtöbb ember teszi. Érdemes még megemlíteni,  hogy jobb oldalán szinte már aludni is lehetne, olyan terebélyes a felülete.

 

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot az elérhetőség linkre kattintva. Sajnos, jelenleg nem tudjuk garantálni a termék rendelhetőségét. Viszont ne adja fel a reményt, hiszen a későbbiekben ez megváltozhat.