Maurice u alakú ülőgarnitúra

U alakú ülőgarnitúra igényes és funkcionalitásában kiemelkedő darabnak tűnik. Sokoldalúsága, anyagának minősége, és a kényelmi szempontok figyelembe vétele teszi kívánatossá. Az ágyazható funkció pedig extra előnyt jelent a vendlgek fogadására.

584 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

A Maurice u alakú ülőgarnitúra letisztult, klasszikus vonalakkal rendelkezik,

A hagyományos bútorok időtlenségét hordozza magában. Bár egyszerű megjelenésű, sokkal többet kínál az átlagos ülőgarnitúráknál. Diszkrét kialakításával könnyen beilleszthető különböző enteriőrökbe, legyen az világos vagy sötét tónusú.

Kiváló minőségű anyaghasználatának köszönhetően nem csak esztétikus, hanem rendkívül tartós és megbízható is. A szövet tapintása kellemes és ellenálló, így garantáltan hosszú ideig őrzi meg újszerű állapotát.

A Maurice u alakú ülőgarnitúra kényelme is kiemelkedő:

habszivacs töltetének köszönhetően nem süpped és megőrzi formáját, miközben kényelmes és támogató hatást biztosít. Az extra párnákkal ellátott kialakítás lehetővé teszi az egyéni igények szerinti alkalmazkodást és pihenést. Széles kartámlái tökéletes támasztékot nyújtanak, legyen szó olvasásról vagy pihenésről.

Méretei miatt kisebb terekben is jól mutat, de nagyobb helyiségekben is megállja a helyét, körbejárható központi elemként. Amennyiben hosszabb beszélgetések vagy családi összejövetelek várnak ránk, a Maurice ülőgarnitúra ágyazható funkciója rendkívül praktikus megoldást kínál. Az ágyneműtartó rész gyors és egyszerű hozzáférést biztosít az ágyneműknek.

Nézzen be bútoráruházunkba, és ismerje meg közelebbről ezt a kiváló darabot!

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, az akciónk a készlet erejéig érvényes!

Méret: 350 X 230 X 182