Herrier 3+2+1 ülőgarnitúra szett

Luxus 3+2+1 garnitúra outlet áron megvásárolható! Ha ebbe a bútorba beleül ki sem akar majd szállni..

1 024 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Herrier 3+2+1 ülőgarnitúra szett lábtartós és dönthető háttámlákkal rendelhető

Képzeld el azt a varázslatos élményt, amikor az egész család összegyűlik a nappaliban egy nagy, kényelmes 3+2+1 ülőgarnitúra szettről álmodozva. Ez a csodálatos bútorszett olyan stílusos, hogy szinte azonnal a figyelem középpontjává válik a helyiségnek.

A Herrier 3+2+1 ülőgarnitúra szett kialakítása egyszerre modern és meghitt. A puha, párnázott ülések és támlák felkészítenek bennünket a kényelem luxusára. A kárpit kiváló minőségű, kellemes tapintású anyagból készült, amely olyan érzést nyújt, mintha egy felhőn ülnénk. A szett által kínált extra ülőhelyek azt jelentik, hogy nem kell többé a családtagokkal harcolnunk az ülőhelyekért, hiszen mindenki elfér kényelmesen.

Az ülőgarnitúra szett részei tökéletesen illeszkednek egymáshoz, így együttesen harmonikus képet alkotnak, miközben a különböző méreteknek köszönhetően beilleszthetők a nappaliba vagy a TV-szobába is. A középső rész egy tágas háromszemélyes kanapé, mely tökéletesen alkalmas az egész család összegyűjtésére egy kellemes filmnézéshez. Mellette két kényelmes fotel vagy akár 2 személyes kanapé található, amelyek tökéletesek a lazításhoz vagy egyedül való relaxáláshoz.

A kényelmes ülőfelületek mellett a szett extra funkciókkal is rendelkezik, hogy a filmnézés soha nem látott kényelemben történjen. Beépített italtartók és tároló rekeszek segítenek rendben tartani az italokat, a távirányítókat.

Amikor a család letelepszik az ülőgarnitúrára, azonnal elkezdődik a kaland. A gombnyomásra megnyíló rekeszekből előkerülnek az ízletes snackek, a párnázott ülések pedig azonnal elfogadják a kényelmes testhelyzeteket. A hangulatot akár gyenge fényszórású lámpák és a puha szőnyeg tovább fokozzák, miközben a TV-n megy a kedvenc filmünk.

Ez a csodálatos 3+2+1 ülőgarnitúra szett valóban családi központtá válik, ahol mindenkinek a kényelem és a meghittség a legfontosabb. A filmek új értelmet kapnak, amikor az egész család együtt ül az ülőgarnitúrán, hogy együtt élvezze az élet legjobb pillanatait, egy olyan helyen, ahol a melegség és a szeretet mindig otthon van.

Ezt kívánjuk Önnek!

Mérete: 230 x 175 x 115 cm

Valódi bőrből készült ára: 1.624.900.-