Marhot U-alakú ülőgarnitúra

Előre-hátra csúsztatható háttámlákkal

489 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Marhot U-alakú ülőgarnitúra, csúsztatható háttámlával.

Bátran állíthatjuk, hogy ez az egyik legszebb U-alakú ülőgarnitúra, amely az elmúlt években megfordult nálunk. Méretei lenyűgözőek, szinte földbe gyökeredzik az ember lába mikor először meglátja, és csak keresi a szavakat… 3,3 méteres hosszával a Marhot U-alakú ülőgarnitúra hatalmas terek kitöltésére született, sőt az igazat megvallva ezt a garnitúrát olyan helyre tennénk, ahol térben lenne elhelyezve, ahol teljesen körbejárható. Szinte pazarlás lenne a falhoz tolni, kell hogy minden irányból látható legyen, mert a látvány minden szögből csodás. A Marhot méretei mellett a színválasztás is egészen kivételes: napsárga.

Nagy merészségre vall a tervezők részéről a sárga szín választása, de működik…

Szövete zseníliaszerű szövet, mely puhasága és rugalmassága miatt a manapság legnépszerűbb szövetek egyike. A garnitúra széles ülőfelületei ízléses steppelt négyzetrácsos mintázatot kaptak. Ez egy igazi fekvős kanapé, ahol az egész család meg fogja találni a saját külön helyét. A Marhot modern stílusjegyei továbbá a kecses ívben hátrahajló háttámlák, illetve a vastag, jól látható krómszínű lábak. Bár a kanapé alapvetően fekvős, a Marhot rendelkezik egy plusz funkcióval, mellyel kényelmes üléshez is átalakítható a felület, hisz minden egyes fejtámlája fel-le mozgatható.

Szintúgy igaz ez a fejtámlákra is, melyek mindegyike egyénileg állítható.

A garnitúra ágyazható is, melynek kihúzásával giga méretű felületet kapunk, mely két fő számára biztosíthat királyoknak járó kényelmes alvást. A képen látható fekete és sárga henger alakú párnák szintén a darab részét képezik. Amennyiben a Marhot U-alakú ülőgarnitúra Önt is lenyűgözte, hívjon minket telefonon, és érdeklődjön kollégáinknál. Az ilyen kivételes bútorokat jellemzően gyorsan elviszik vásárlóink, ezért aki ilyet, vagy hasonló típust keres érdemes jóval az esedékesség előtt keresgélnie.

Áruházunk kínálata rendkívül széles, nálunk sok olyan darabot is megtalálhat, amit máshol csak ritkán, vagy egyáltalán nem találni. Udvarias, hozzáértő és elkötelezett kollégáinkkal várjuk Önt és kedves családját! Mielőtt azonban autóba ülne és eljönne hozzánk, érdemes egy rövid telefont intézni felénk, hogy tájékoztatni tudjuk az aktuális készletekről!

Méret: 195 x 330 x 195

Színkombinációja egy olyan hangulatot kölcsönös az adott szobának, amelyre kevés ülőgarnitúra képes. Komoly, mégis barátságos és garantáltan feldobja a hangulatot anélkül, hogy egy kicsit is kirívó lenne. A fekete teszi igazán karakteressé, míg a sárga színtől lesz kedves és csalogató.

Nagyon kényelmes, kifejezetten praktikus és meglehetősen egyedi. Így tudnám legrövidebben jellemezni ezt a bútort.

További u alakú ülőgarnitúrák itt találhatóak

Válogasson kedvére több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.

f