Sashi relax ülőgarnitúra

Elektromos lábtartóval

499 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Sashi relax ülőgarnitúra, elektromosan nyitható lábtartóval.

Felettébb dizájnos kis sarokgarnitúra, meglepő méretekkel megáldva. Világos színe teszi feltűnővé, amit nem is bánunk, hiszen nem csak jól néz ki, de kifejezetten kényelmes is. A képeken látható, hogy magas háttámlával alkották, ami ugyan sokszor mellékesnek tűnhet, valójában nagyon is praktikus! A Sashi relax ülőgarnitúra megtartja az ember testét a pihentető üldögélés során. Nyugodtan dőljön csak hátra, miután megfelelő pozícióba állított a fejtámlát és adja át magát az energiáknak. Némi időtöltés után garantáltan újult erővel fog nekivágni a nap hátralévő teendőinek.

Méret: 225 x 255 cm

Különleges szövete annyira puha és kellemes tapintású, hogy még engem is magához csábított a fényképek készítése közben. Lábtartóját elektromosan tudjuk vezérelni, ám szerencsére a vezérlőegység teljes egészében rejtett marad majd vendégeink előtt. Nem csak a dizájnt óvja a rejtett nyomógomb, de a felesleges nyitogatástól is védi majd garnitúránkat. Méretének köszönhetően kisebb lakásba is helyezhető. Ennek ellenére érdemes lemérni a szobát, mielőtt üzletünkbe látogatnának. Amennyiben minden megfelelő és élőben is kényelmesnek találják, kollégáink készséggel állnak majd rendelkezésére.

Ebből az egyedi ülőgarnitúrából egy darab található üzletünkben. Tekintsék meg mihamarabb!

Jelenleg ennek a terméknek rendelhetősége sajnos nem biztosított. A későbbiek folyamán ez változhat.

Válogasson több száz limitált bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva vagy keressék kollégáinkat.