Hoyt ülőgarnitúra

csúsztatható háttámlákkal rendelkező ülőgarnitúra

709 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Hoyt ülőgarnitúra, ágyazható, háttámlái csúsztathatóak!

Egy különleges garnitúra, mind színben, mind adottságaiban. Nem csak megágyazva hatalmas, de normál állapotában is. A Hoyt ülőgarnitúra egy igazi egyéniség, azt sugallja, erős és strapabíró. Remek érzi magát egyedül a sarokban, vagy akár térben elhelyezve. Önmagában is megállja a helyét, de nagyszerűen feldobható különféle díszpárnákkal vagy egy megfelelő figyelemmel kiválasztott kiegészítővel. Legyen az egy szőnyeg a szobában, függöny vagy szobanövény.

Méret: 202 x 400 x 275

Mindamellett, hogy ágyazható, melyet igénybe véve akár a család is kellemesen szundíthat rajta, csúsztathatóak a támlái. Ez talán apróságnak tűnhet, de gondoljunk csak bele… vendégül látjuk idősebb családtagjainkat, akik kényelmesen szeretnének ülni a cseverészés közben. Ilyenkor kiválló plussz funkció tud lenni, ha a háttámlákat előre csúsztatjuk, hiszen ellenkező pozícióban sokkal mélyebb az ülőfelület.

Fejtámlái is állíthatóak, különböző pozíciókba attól függően, hogy kinek-melyik a legkényelmesebb. U alakjának köszönhetően sokkal közvetlenebb és személyesebb lesz a társalgás, hiszen majdhogynem szemben ülve beszélgethetünk egymással. Csak üljön le, dőljön hátra és adja át magát a nyugalmas, pihentető óráknak. Anyaga gondoskodik arról, hogy hosszú időkön keresztül használják majd. Az állítható karfa talán már csak hab a tortán!

Válogasson több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek!
Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.