Elena u-formájú ülőgarnitúra

ágyazható és ágyneműtartós kivitelben

549 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

u-formájú ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben

Nagyon esztétikus és praktikus kárpitos bútor ez az Elena u-formájú ülőgarnitúra. Hiszen szövete strapabíró és ellenálló a tartós használat során is. Fejtámlái alátámasztják a fejét a pihenés közben.

Megjelenése kifogástalan, formavilága egyedi, mely összehozza az embereket és a családot. Olyan bútorok egyike, ami tényleg a tökéletes pihenésre hivatott. Az a bútor amelyik elhozza életünkbe a nyugalom és a megpihenés örömét. Mind emellett könnyedén illeszkedik a mindennapjainkhoz, praktikáival, nagyságával, kényelmével. Színárnyalata visszafogottnak tekinthető ezért szinte bármilyen más színű fal vagy egyéb bútorok, berendezési tárgyak, kiegészítők mellett is jól mutat. Méreteit megnézve abszolút ideális lehet egy nagyobb ház központi színtereként, vagy kellemes kisebb lakások nappalijában egyaránt. Mindenképpen az otthonunk ékszerévé és legkellemesebb helyszínévé fog válni. Szövet anyaga amellett, hogy puha selymes érzetet nyújt elsőrangúan ellenáll az idő megpróbáltatásainak. Gondolok itt például arra, mennyire megtudnak kopni a bútorok egy bizonyos idő elteltével.

Az ELENA u hibátlanul ellenálló és szinte elnyűhetetlen.

Támaszkodása a magas színvonalú tömítő anyagnak köszönhető. Ettől a rendkívüli anyagtól komfortosnak megfelelő keménységűnek érezhetjük a háttámlák és az ülőfelület kényelmét. Tömör, ám mégsem annyira masszív, hogy az zsibbasztó legyen. A háttámla, és az ülőfelület részek tagolva vannak, ez ad még egy pluszt a komfort fokozatnak. Jobboldali hosszított része kellemes egy jó könyv olvasására, esetleg egy szuper vasárnapi ebéd utáni könnyű sziesztára. Lábai gyönyörűen feltűnnek alján, így emelik bútorunk stílusát és küllemét. Persze nem csak a dizájnról szól, szilárd biztonságot is ad. Rendkívüli fontos tulajdonság egy olyan méretes bútor esetében, mint az ELENA U alakú ülőgarnitúra, mely még ágyazható funkciókkal is bír. Valamint az ehhez szükséges eszközöket is tárolhatjuk az ágyneműtartó részben. Egyértelműen válik így pótolhatatlan kincsé bútorunk. Néhol feltűnő fejtámlái, valamint azok az íves kartámlák segítik a maximális elköteleződést. Lenyűgöző luxus, hibátlan kényelem minden korosztálynak. Szélessége magassága, egyéb méretei miatt könnyedén kezelhető idősebb rokonaink számára. Szinte nincs olyan tulajdonsága mely ne felelne meg mindenkinek.

Zseniális, higgyék el nem fognak csalódni benne!

Várjuk érdeklődőinket szeretettel személyesen bútoráruházunkban. A készlet erejéig tart, kár lenne lemaradni róla!

Méret: 217 X 320 X 162

Elérhetőségünk címünk