Cecil L-alakú sarok ülőgarnitúra

Ágyazható és ágyneműtartós sarok ülőbútor

459 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória

L-alakú ágyneműtartó és ágyazható funkciókkal

Megjelenése tökéletesen igényes, elegáns, stílusos. A Cecil L-alakú sarok ülőgarnitúra kialakításában van egy megfoghatatlan játékosság is. Kivitelezőink gondosan odafigyeltek minőségére, mely már az anyagában is megnyilvánul. Köszönhető a magas színvonalú szövet anyagának, ami hibátlanul kiállja az idő próbáját. Fontos információ hiszen manapság bútort, ülőgarnitúrát hosszútávra szeretnénk vásárolni és élvezni.

Emellett még jelentős szempont a tömítés melyről a habszivacs összetétel gondoskodik, hiszen ez nyújtja a tökéletes támaszkodást, illetve kényelmes ülőfelületet számunkra. Tartása kiváló, így nem kell félnünk az esetleges későbbi megsüppedt állapottól, vagy az eldeformálódott ülőfelülettől. Igazán megnyugtató, hogy ülőgarnitúránk bírni fogja a strapát. A felületen lévő gondos bevarrások még növelik ezt a tartást. Leleményes megoldása a Cecil L-alakú sarok ülőgarnitúra esetében a kettős szín, melyből az alsó rész a sötétebb. Valószínűleg azért került a sötétebb árnyalat az alsó részre, mert az a terület jobban ki van téve a piszkolódás esélyének.

Felső része gyönyörű picit cifra mintával rendelkező világos szürke árnyalat, melynek köszönhetően terjedelme is nagyobbnak tűnik. Na nem mintha nem lenne elég méretes! Kifejezetten az a méret mely megállja helyét egy kellemes csendes sarokban, ahol kedvünkre élvezhetjük az olvasás, pihenés pillanatait. Amennyiben viszont van elég terünk a nappalink közepére helyezni bútorunkat, csodálatosan fog mutatni otthonunk ékszereként. Kellemes formája, mérete, és színe miatt könnyen kombinálható egyéb falszínekkel, valamint bútor társakkal. Jól állhat neki egy szép süppedős szőnyeg, vagy egy romantikus kis dohányzóasztalka is. Aki szereti egy kicsit színesíteni a dolgokat, ez esetben szerencsés mivel háttámlái előtt nagy puha párnák helyezkednek el, melyeket be lehet vonni egy-egy színes huzattal. Természetesen ezt mindenki maga dönti el, hogy a stílusos ülőgarnitúrát miképp varázsolja még izgalmasabbá. Króm lábai is ezt hivatottak tenni, mind amellett, hogy ágyazható bútorunknak egyedülálló biztonságot ad, szépen fokozza megjelenését. Ágyazható funkciójához már szinte ajándék az ágyneműtartó rész.

Tökéletes választás és remek társ a hétköznapokban is.

Ne maradjanak le róla, várjuk Önöket a készlet erejéig személyesen bútoráruházunkban.