Roland L-alakú jobbos sarokkanapé

Ágyazható és ágyneműtartós sarokkanapé zsákszövettel.

Jelenleg ez a bútor nincs kiállítva bútoráruházunkban! Érem érdeklődjön kollégáinktól a beszerezhetőségéről.

469 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Roland L-alakú jobbos sarokkanapé ágyazható és ágyneműtartós kivitelben kapható

Ez a zsákszövet huzattal kárpitozott Roland L-alakú jobbos sarokkanapé nagyon-nagyon praktikus, hiszen a kényelmen túl különböző funkciókkal bír. A habszivacs ülőfelülete a szokásos, már jól bevált hosszútávra tervezett alapanyagokkal lett előállítva. A zsákszövettel bevont ülőgarnitúrák szövete nagyon tartós és strapabíró, ezt bizonyították már sok-sok év során. A bútor széle meg lett emelve, ami nem csak dizájn elem, hanem úgynevezett olvasófunkcióval bír. Jöjjön el hozzánk és próbálja ki személyesen, hogy mennyire kényelmes. Fontos jeleznünk, hogy outlet áruházunkban a készlet folyamatosan változik, cserélődik, a kiváló bútorokra mások is szívesen lecsapnak, így érdemes igyekezni. Természetesen személyesen, vagy akár telefonon is adunk segítséget, hogy az adott típusú bútorainkból aktuálisan mennyi van készleten.

A nálunk vásárolt bútorokhoz természetesen az összes tartozék alaptartozékként jár, tehát nem kell külön fizetnie a párnákért, kiegészítőkért.

Az egész ország területén vállaljuk a sarokkanapé házhozszállítását.

Ennek a sarokkanapénak az ágyfelülete is kényelmes és akár kis kompromisszumokkal akár tartós alvásra is használható. Azért nem szoktuk ajánlani a tartós alvásra, mert a fekvőfelülete nem teljesen sík egyöntetű. Ugyanakkor lehet kapni olyan kiegészítő vékony szivacsot, amely már alkalmassá teszik a bútort a tartós alvásra is. Erről bővebb tájékoztatást személesen az áruházban tud kapni. Szeretettel várjuk a kedves érdeklődését.

Mérete: 300 x 200cm.