Tusso U alakú ülőgarnitúra

Ágyazható garnitúra

489 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Tusso U alakú ülőgarnitúra, ágyazható!

Ágyazható U-alakú ülőgarnitúra. Színe lágy, könnyed, kissé sem kirívó. Szépen illik világosabb szobákba, sötétebb szőnyegekhez. Nem lesz gond, ha vendég érkezik hozzánk, hiszen csak középső “ágygép” részét kell kihúzni és máris lehet ágyazni. Kicsit keményebb ülőfelülettel rendelkezik, így jobb rajta az alvás is.

Egyedi megjelenésének köszönhetően, nem fog barátainál találkozni hasonló garnitúrával. Üzletünkbe is csak egy darab érkezett belőle, így mindenképpen érdeklődjön telefonon, mielőtt felkerekedne.

Méret: 195 x 325 x 195

Megnyugtató, kellemes és fiatalos színhatása van a bútornak, könnyedén és harmonizál minden körülötte lévő tárgyhoz és bútorhoz.

Nagycsaládosok számára tökéletes választás ez az ülőgarnitúra!

Sokan elférnek rajta, így gyakran együtt lehet élvezni szeretteinkkel az esti órákat, csendben, békességben vagy a gyerekek játékos kacagásában fürdőzve. Felemelő érzés mikor megoszthatjuk ezeket a pillanatokat egymással. Amennyiben valaki mégis elfáradna ágyazhatósága és keménysége gondoskodik a pihentető alvásról, amennyiben csak egy pár perc relaxre van, szükségünk a fejtámlák biztosítják számunkra a legmegfelelőbb helyzetet ennek átéléséhez.

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.