Camano bőr ülőgarnitúra

valódi bőr, U formájú kivitelben

899 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Camano bőr ülőgarnitúra, U formájú kivitelben.

U-alakú garnitúra, kellemes színben. Az effajta ülőgarnitúrákat azért kedvelik olyan sokan, mert egyszerre sokan elférnek rajta. Képzelje csak el, hogy jönnek a barátok vagy egy esetleges ünnep alkalmából meglátogatják a családtagok. Ilyenkor egy igazi áldás egy kellően nagy garnitúra, mindenki megtalálja magának a kényelmes ülőhelyet.

Az órákon át tartó beszélgetések közepette ugyan könnyű megfeledkezni még a kényelemről is, de szerencsére nem lesz belőle hiány. A képeken is látható, hogy deréktámasz is található a támlán, amely rendkívül sokan jelent hosszútávú üldögélés esetében. A Camano bőr ülőgarnitúra hosszú időkön keresztül szolgálja majd a családot, de ehhez érdemes ápolni is néha. Időnként bőrápolóval átkenve egyben tisztíthatjuk is. A szövet bútorokkal ellentétben a tisztítás is könnyed és élvezetes lesz, hiszen ki ne szeretne néha hozzájárulni ülőgarnitúrája hosszú életéhez?!

Méret: 320 x 200x 170 cm

Ugyan nem számít kifejezetten nagynak, mégsem árt egy nagyobb szobába tervezni, hiszen össze tudja nyomni a teret. Természetesen kisebb lakásban is jól mutat, amennyiben megfelelő kiegészítők veszik körbe. Mindenképpen érdemes lemérni a szobát mielőtt megtörténne a vásárlás. Üzletünkben le is fotózhatja, hogy otthon könnyebb legyen a döntés.

Válogasson több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Szeretettel várjuk a kedves érdeklődését. Sajnos, jelenleg nem tudjuk garantálni a termék rendelhetőségét. Viszont ne adja fel a reményt, hiszen a későbbiekben ez megváltozhat.

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.