Kyles kanapé

bézs színű microplüssel

359 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimkék, ,

Kyles kanapé vaj-bézs színű plüssel borítva!

Először nem tudtunk eldönteni, hogy Kyles kanapé a dizájn kategóriába sorolandó avagy sem. Hosszas mérlegelés után úgy határoztunk, hogy a is-is. Sajnos a dizájnkanapékra nem mindig jellemző, hogy kényelmesek is, sokszor a külcsín rovására mehet a praktikum és a felszín alatt rejlő, valódi érték. Szerencsére azonban Kylesről minden elmondható, csak ez nem!

Kellemes tapintású, finom plüss anyaga már önmagában képes megadni a komfortérzet alapjait, de sokat számít még a párnázottság is. Ülőfelülete nem bordázott, melynek köszönhetően egy nagy, összefüggő szivaccsal bélelték ki. Nincsenek kompromisszumok, bárhova is ül az ember, ugyanazt a kellemes érzést fogja tapasztalni.

Méret: 275 x 105 cm

Viszonylag nagy méretéből adódóan még bőven elfér a nappaliban, vendégszobában vagy akár a váróban. Kellemes világos vaj-bézs színe az eleganciát és finomságot képviseli. Ha ránézek erre a kanapéra egyből nyugalom és szabadság áraszt el. Olyan lakásban tudom elképzelni, ahol leginkább a világos színek dominálnak. Fehér falakkal, világos szürke vagy fehér bútorokkal passzol a legjobban. Mindenképpen kell mellé valami zöld is, hogy a letisztultságba egy kis színt is vigyünk. 1-2 cserepes szobanövény, kaktuszok az ablakpárkányban és már tökéletes is az összhatás!

Válogasson több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Keresse fel kollégáinkat vagy tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.