Big 4u U-alakú ülőgarnitúra

U-alakú garnitúra hatalmas méretekkel

449 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Big 4u ülőgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve

Biztos előfordult már Önnél is, hogy bizony a jelenlegi kanapé vita tárgyát képezte a családtagok között, hisz egy hagyományos L-alakú kanapén általában igen limitált a kényelmes fekvőhelyek száma.

A „Big 4U” ülőgarnitúránkat azoknak találták ki elsősorban, akik a jövőben el szeretnék kerülni az ilyen típusú vitákat, ugyanis ez a kanapé mindenkinek helyet nyújt majd maximális kényelem mellett.

U-alakja révén már a hosszabbik szára is kellően hosszú ahhoz, hogy elfeküdhessünk rajta, míg a rövidebb szár szélesebb felületével tudja kompenzálni a rajta megpihenni vágyókat.

Ezt a garnitúrát azonban nem csak terjedelmes mérete miatt ajánljuk a nagycsaládosoknak, hanem időtálló és erős, szürke szövet borítása miatt is. Ez a kárpit egyáltalán nem kényes, így nem kell tartanunk attól, hogy az apróbb otthoni balesetek utáni tisztítás gondot okoz majd.

A szövet ugyanakkor puha, kellemes tapintású. Szürke színének „hamvas” hatása add egy kis sikket a kanapénak, kicsit világosabbá téve az alapszínt.

Az ülőgarnitúra fejtámlái fixek, így a gyerekek sem tehetnek majd kárt benne. Formavilága és színe miatt szinte bármilyen koncepciójú lakásba el tudjuk képzelni, ahol megvan az ehhez szükséges hely. A „Big 4U” ágyazható is, ráadásul akár két fő is kényelmesen elaludhat majd rajta. Az ágyrész kihúzása csak egy pillanat, így akár a hétköznapokban is hasznos lehet. A garnitúra modern hatású krómszínű, fektetett, hosszúkás lábakat kapott, melynek fénye nagyszerűen ellensúlyozza a kanapé matt hatású felületét.

Ha ajánlatunk elnyerte tetszését látogasson meg minket személyesen is áruházunkban, ahol több száz azonnal elvihető, minőségi ülőgarnitúrával várjuk! Amennyiben kevés a szabadideje, nyugodtan érdeklődjön telefonon a készletről!

mérete: 185 x 345 x 245 cm

f