Ahlen

U-alakú ágyazható ülőgarnitúra

419 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Stílusos ülőgarnitúra Pikáns, de nem hivalkodó.

Ahlen ülőgarnitúra tökéletesen passzol például legénylakásba, extravagáns családi kunyhóba vagy akár egy vadóc jellemmel megáldott, életvidám leány szeretett kis lakásába. “Ahlen” ülőgarnitúránk leendő tulajdonosa vélhetően szereti a szociális tevékenységeket, így közel áll hozzá a vendégfogadás is. Mostantól a vendégmarasztalással sem lesz probléma, hisz ágygépét kihúzva egy egész sereg is kényelmesen el tudna rajta aludni.

Az Ahlen almapiros, műbőrkárpittal készült U-alakú garnitúránk igazi ritkaságnak számít kategóriájában.

Ezt a kivételes garnitúrát azoknak ajánljuk elsősorban, akik extravagáns, mégis minőségi garnitúrát keresnek. Az Ahlen műbőrkárpitot kapott, melynek tapintása kellemes, tisztítása gyerekjáték. A garnitúra háttámláinak szabása a valódi bőrgarnitúrákhoz hasonló, finoman ívelt, remek tartást adva hátunknak. A kanapé kompakt mérete ellenére igen sűrű ülőhelykiosztással rendelkezik. Ülőfelülete keskeny, inkább ülésre, sem mint fekvésre lett kitalálva. Tömése viszonylag kemény, sportos, így támogatva gerincünk egészséges tartását ülés közben. A műbőr garnitúrákat általában egyenes vonalak és letisztult formavilág jellemzi. Az Ahlen ezzel szemben szakít a hagyományokkal, mivel a kanapé legapróbb részlete is a végletekig kidolgozott. Mindez nem csak a háttámlák szteppelt varrásain, hanem az ülőfelületek élein, a karfákon, a garnitúra finoman gömbölyödő oldalán, és a lábazat tetején futó lekerekített szegélyén is megnyilvánul. Igazi mestermunka a maga nemében. Általában a bőr és műbőr garnitúrák egy hozzáértő számára szemmel is jól megkülönböztethetők, nem úgy az Ahlen esetében…

A kanapé hátulja szintén kapott bőrkárpitot, így semmi akadálya annak, hogy térben is bátran elhelyezzük, hisz minden más szögből is ugyanolyan látványos, mint szemből. Az Ahlen-t középen kihúzható vendégággyal is ellátták, így vendégeink elszállásolásában is nagy segítségünkre lehet.

Áruházunkban viszonylag ritkán fordulnak elő U-alakú bőr/műbőr garnitúrák. Így ha mindenféleképp ilyet keres érdemes bennünket telefonon hívni, hogy tájékoztatni tudjuk az aktuális készletekről. Ez a típus meg szokott fordulni nálunk bézs és fekete színekben is, de azok általában valódi bőrből készültek. Üzletünkben udvarias és hozzáértő kollégáinkkal várjuk Önt és kedves családját, hogy együtt, könnyen és gyorsan megtalálhassuk az igényeinek megfelelő garnitúrát.

Méret: 315 x 205 x 170 cm

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem érdeklődjön telefonon vagy személyesen.

f