Elmore kanapé relax funkcióval

Elektromos relax funkció

389 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Elmore kanapé relax fejtámla funkcióval.

Rendkívül sokszínű és rendhagyó ülőgarnitúra. Egyedi megjelenése mellett még kimagaslóan jó minősége van, kiegészülve egyéb tulajdonságokkal. Formavilága modern, tükröződik rajta a kivitelezők fantáziája. Színével hibátlanul kiegészíthető bármilyen környezet, hiszen könnyen idomul többféle színárnyalathoz, bútorokhoz egyaránt. Régi klasszikus és sötétebb bútorokat megfiatalítja, míg a modernebb stílusú tárgyakat kiegészíti. Színe egyébként is egy világosabb passzívabb árnyalat, éppen ezért harmonizál a sötétebb bútorokkal is, ahogyan a világosabb berendezésekkel. Szövet anyaga egy magas nívójú textil, mely masszívan ellenáll az idő által okozott koptatásnak és elhasználódásnak. A tesztek során tökéletesen vizsgázott. Mind emellett ragyogóan kellemes érzetet biztosít ahogy helyet foglalunk benne. Lágy és finom az érintése, egyidejűleg kiválóan erős és strapabíró.

Tömítő anyaga pedig habosított szivacs, ami azért lényeges, mert nem úgy működik, mint a régi típusú anyagok, melyektől a kanapék és ülőgarnitúrák idővel eldeformálódtak és besüppedtek. Természetesen az ilyen jellegű kopás ilyen színvonal mellett megengedhetetlen lenne ma már.

A Elmore kanapé formájának köszönhetően alkalmas az otthonok kihasználatlan tereinek betöltésére, valamint egyidejűleg egy csendesebb, pihenő sarok létrehozására. Egy olyan helyre, ahol, otthonunkban meghitt pillanatokra lelhetünk, és egy zavartalan pihenés részeseivé válunk.

Komfortunkat fokozhatjuk a kifejezetten erre a célra létrehozott relax fejtámlákkal, mely a háttámlák részeként állíthatóak saját igényünk szerint. Míg az egyik oldalon a kartámla segítségével kiegészíthetjük a támaszkodásunkat, addig a másik rész egy puff formát kölcsönöz, ahova csak rövid ideig lehuppanva időzünk. A Elmore kanapé alkotói gondosan odafigyeltek arra, hogy méretei kielégítő és élvezhető lehessen bármilyen korosztály számára. Nem olyan mély, hogy az idősebb korosztály aggodalommal fogadja, hiszen nehéz felállni belőle. A fiatalabbak pedig, ha hosszúra nyúlik az este megágyazhatnak rajta. Könnyen fél kézzel óriási pihe-puha ággyá varázsolható. Ágynemű tárolására az ágyneműtartója hivatott. A legkisebbek úgy is nagy ugrálóvárnak fogják tekinteni. Engedjük bátran és nyugodtan, hiszen króm lábai biztos támaszkodást adnak a Elmore kanapénak.

Ne maradjanak le róla!

A készlet erejéig tart!

Méret: 260X 210

A szürke szín igencsak közkedvelt. Ez igazából érthető is, hiszen semleges, így mindenhez könnyedén passzol. Noha a színével nem lesz baj, mi a helyzet a kényelemmel? Nos, biztosíthatjuk afelől, hogy abban sem lesz semmi kivetni való. Ez egy amolyan tökéletes családi szövet kanapé relax fejtámlákkal.

Zsákszövete erős és strapabíró, illetve tisztítani is lehet, bár jobb, ha inkább vigyázunk, hogy ne fröccsenjen ki a bor!

Méret: 260 x 210 cm

Elegáns kis bútor, amely otthonunk részévé fog válni. Nem csupán részévé, központi elemévé, amit mindannyian használunk majd napi szinten. Az ünnepek során összegyűlünk, és nagyokat sztorizgatunk. Pihentető estéken csak fekszünk rajta és átengedjük magunkat a kényelemnek. Így vagy úgy, de imádni fogjuk!

Válogasson kedvére több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.