Oreo 3+2+1 ülőgarnitúra szett

Valódi bőrrel is rendelhető garnitúra prémium kategóriás alapanyagokkal kárpitozva

684 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Oreo 3+2+1 ülőgarnitúra szett ágyazható funkcióval szerelve

Üdvözlöm Önöket az otthoni kényelem világában! Bemutatom a Kanizsa Trend Oreo ülőgarnitúrát, mely felső kategóriás és minden szempontból tökéletes választás családjuk számára. Ez a kiváló minőségű ülőgarnitúra hullámrugós ülőfelülettel, lágy habszerkezetű háttámlával és fokozatosan állítható fejtámlákkal rendelkezik, így a legmagasabb kényelmet nyújtja Önöknek.

Az Oreo modell rendkívül rugalmas, tetszőleges összeállításban rendelhető, például 3+2+1, 3+1+1, 3+2, 3+1 stb. A 3 személyes kanapé vendégágy funkcióval, míg a 2-es kanapé ágyneműtartóval is felszerelve kérhető. Ráadásul elemes felépítésű, így nemcsak az előzőekben említett 3-2-1 változatokban, hanem sarokgarnitúraként is megrendelhető, egyedi méretben.

A Kanizsa Trend Oreo ülőgarnitúra bevonó anyaga számos különböző színű, kiváló minőségű szövet kárpitból (pl. vízzel tisztítható Softclean), valamint Longlife bőr kárpitokból is választható. Így lehetőségük van megtalálni a leginkább otthonukhoz illő és stílusukhoz passzoló kárpitot. A lábazat fából készül, melynek színe ízlés szerint variálható, így a kanapé még egyedibbé és különlegesebbé válik.

Az otthon a család legfontosabb helye, ahol a közös pillanatok emlékei örökre megmaradnak. A Kanizsa Trend Oreo ülőgarnitúra segítségével még meghittebb és kényelmesebb lehet ez az értékes együttlét.

Ne habozzanak tovább, rendeljék meg most a Kanizsa Trend Oreo ülőgarnitúrát, és tegyék otthonukat még szebbé és boldogabbá!

Az ár választott funkciók, összeállítás és a kárpit típusa szerint változik, így mindenképpen kérjenek ajánlatot a megfelelő konfigurációra!