Palvin sarok ülőgarnitúra

A Palvin sarokkanapé a forma és a funkció tökéletes kombinációja. Ezt az elegáns sarokszettet úgy tervezték, hogy bármilyen helyiségbe illeszkedjen, változtatható irányú és ágy plusz ágyneműtartóval az extra tárolás érdekében. A huzat egy fényűző szövet, amely többféle színben és típusú szövettel kapható, opcionális funkciókkal, például ágyneműtartóval.

489 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Palvin sarok ülőgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve

A Palvin sarok ülőgarnitúra tökéletes választás azok számára, akik luxuskivitelűvé szeretnék varázsolni életterüket. Elegáns formájával és 6 állítható fejtámlájával ez a rendkívül sokoldalú sarokkanapé kényelmet és stílust biztosít. A prémium minőségű szövet kárpitozású Palvin sarokkanapé széles színválasztékban és kétféle kárpitozásban – jobb és bal oldali – kapható. Rugós ülőfelülettel, ágyneműtartóval és ágyneműtartós fiókkal is rendelkezik a további kényelem érdekében. Moduláris felépítésének köszönhetően ez a sarokkanapé bármilyen nappalihoz testre szabható. Az ár tartalmazza az ágyfunkciót, valamint a karfa- és fejtámla funkciót, míg az ágyneműtartó külön rendelhető felár ellenében.

Legfontosabb előnyei:

  1. Fényűző kialakítás: Palvin sarok ülőgarnitúra stílusos kialakítású, ívelt formával és 6 állítható fejtámlával, amely elegánsan egészíti ki a lakótér bármelyikét.
  2. Sokoldalú: Ez a sarokkanapé rendkívül sokoldalú, és moduláris felépítésének köszönhetően bármilyen nappalihoz testre szabható.
  3. Minőségi kárpitozás: A prémium minőségű szövet kárpitozású Palvin sarokkanapé széles színválasztékban és kétféle – jobb és bal oldali – kárpitozási lehetőséggel kapható a további kényelem érdekében.

Alakítsa át nappaliját a Palvin sarokkanapéval!

Fényűző kialakításával, sokoldalú felépítésével és minőségi kárpitozásával ez a sarokkanapé évekig kényelmet és stílust biztosít Önnek. Rendelje meg a sajátját még ma!

A Palvin sarokgarnitúra 489 900 Ft-tól kapható, így minden otthonba megfizethető és praktikus választás. Egyedi kialakításával és funkcióival a Palvin sarokgarnitúra biztosan nagy sikert arat mindazok körében, akik stílusos és kényelmes kiegészítést keresnek a lakótérbe. Válassza a Palvint még ma a stílusos és kényelmes ülőalkalmatosságokhoz!

Méret: 263 X 243 cm