Tallin sarokkanapé

394 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Engedjék meg, hogy bemutassam Önöknek a káprázatos Tallin sarokkanapét a Kanizsa Trend Sit&More kínálatából.

Ez az elegáns Tallin sarokkanapé, funkciógazdag garnitúra a legnagyobb kényelemben fogja tölteni idejüket családjukkal és barátaikkal. Ülőfelülete a hullámrugó és közepes keménységű habok kombinációjának köszönhetően válik igazán kényelmessé.

A beépített ágyfunkcióval akár az egész estét is kellemesen tölthetik el a sarokkanapén. Takaróik és párnáik egyszerűbb tárolásáért pedig egy praktikus ágyneműtartó is rendelhető az ülőgarnitúrához. Fejtámlákkal kiegészítve pedig még tökéletesebb, kiváló tartást biztosító bútordarabot kapnak. A fejtámlák kivehetők és tetszés szerint beilleszthetők bármelyik háttámla mögé, így mindenki megtalálhatja az ideális pozíciót.

A garnitúra bevonó anyaga közel kétszázféle szövet és textilbőr kárpitból választható, így teljesen egyedi megjelenést kölcsönözhetnek otthonuknak. Az alsó és felső rész színe ízlés szerint kombinálható. Az egyik legkedveltebb választás az un. Softclean szövet, mely könnyedén tisztítható egy nedves törlőkendővel, így mindennapi használatban is kiváló választás. Emellett, ha valami igazán különlegesre vágynak, a legkiválóbb minőségű longlife bőr kárpitokkal is megrendelhetik a sarokgarnitúrát.

A lábazat alap esetben fém, matt fekete, fényes fekete és nikkel színekben választható. Ha a természetességet és melegséget szeretnék, fa lábbal is kérhetik fehér, antik fehér, natúr, tölgy és antik fekete színekben.

A széles elemválasztéknak köszönhetően többféle sarok és U-formájú összeállításban is elérhető az ülőgarnitúra, hogy mindenki megtalálhassa az otthonába leginkább illőt.

Az ár már magában foglalja az ágyfunkciót, azonban az ágyneműtartó és a fejtámlák külön felárért rendelhetőek.

Kérem, engedjék meg, hogy az Önök családjára gondoljak, akiknek együtt töltött pillanatai és kényelmes pihenése kiemelkedően fontos. A Tallin II. ülőgarnitúra ebben segíthet, hiszen nem csupán kényelmes, de stílusos kiegészítője lehet otthonuknak. Ez az igényes és funkcionális bútordarab pedig most már 394 900 Ft-tól elérhető.

Ha szeretnének még többet megtudni erről a csodálatos garnitúráról, vagy megrendelni azt, ne habozzanak felkeresni bennünket! Hadd segítsünk megtalálni az Önök igényeire szabott tökéletes bútordarabot, amely hozzájárul családjuk boldogságához és kényelméhez!