Olimpia sarokgarnitúra

Sarokgarnitúra erős szövettel és párnákkal.

464 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória

Olimpia sarokgarnitúra jobbos állású kivitelben, párnákkal együtt.

Letisztult elegáns megjelenését magas színvonalú anyagának és a gondosan megtervezett kivitelezői munkának köszönheti. Külsejét nem díszíti fölösleges varrás vagy egyéb beszegés, meghúzás mely túldíszítené eleganciájának. Tökéletesen harmonikus alkotás, azok számára, akik a szerénységet és a visszafogottságát képviselik.

Klasszikus formavilága az egyszerűséget tükrözi, ám kényelme és komfortja nem ezt sugallja számunkra.

Anyaga mindamellett, hogy egy rendkívül erős szövet a legfinomabb selymes érzést nyújtja, mikor hozzáérünk. Időtállósága szempontjából jól vizsgázott a tesztelések során, így biztos nem kell attól tartani, hogy hosszútávon nem állná meg a helyét. Kopásállósága makulátlan. Ülőfelületének puhasága gyengéden kényeztet bennünket, kíméletesen szolgáltat számunkra tökéletes testhelyzetet, ezáltal maximális pihenést. Habszivacs tömítése biztosít minket a támaszkodásról, melyet hosszabb ideig is kiélvezhetünk. Nagyszerű ötlet a nyújtott részét megosztani egy rövidebb dupla ülőrésszel, így mindenki megtalálja igényének megfelelő helyet a kikapcsolódáshoz.

Olimpia sarokgarnitúra ülőfelülete kiegészül a háttámlák dőlés szögével, mely kellemes összhangban tart minket, amíg a szieszta tart számunkra. Ráadásként a háttámlák előtti kemény párnák fokozzák ezt a feledhetetlen érzést. Garantáltan egy idilli pillanatként tartjuk majd számon emlékezetünkben. Dupla ülőrészének fejtámláit érdemes Önnek is kipróbálnia, kétségtelenül mennyei csodában fog részesülni, a kartámlák alátámasztásáról nem is beszélve milyen kifogástalanul idomul hozzánk.

Mélysége és szélessége minden korosztály számára könnyedén kihasználható és felettébb jól élvezhető. Színével meghódítja szívünk legmélyebb bugyrait, hiszen olyan könnyedén alkalmazkodik bútortársaihoz, bármilyen falszínhez, szőnyeghez, plédhez tulajdonképpen bármihez. Kiváló választás a világos árnyalata és a többi nagyszerű tulajdonsága miatt is.

Klasszikus bútorunk ideális, hogy otthonunk ékszereként díszelegjen nappalink közepén, ugyanakkor elképzelhetjük egy gyönyörű irodának tárgyaló részében, valamint egy hagyományos orvosi rendelő várótermében egyaránt.

Végezetül említsük meg az Olimpia sarokgarnitúra króm lábait, ahogy kiemelik bútorunk egyediségét. Króm felületének visszafogott ragyogása észrevétlenül ékesíti még ülőgarnitúránk stílusát. Biztonságos és szuper stabilitása van, helyezhetjük bárhova. Kedves gyermekeink ugrabugrálását is engedhetjük százszázalékos nyugalommal.

Várjuk Önöket bútoráruházunkban személyesen a készlet erejéig sok szeretettel.

Méret: 226 x 145

További sarokgarnitúra kínálatunkat a linkre kattintva érheti el.