Salty bőr kanapé

AKCIÓS bőr kanapé

489 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Salty bőr kanapé nevezetű ülőgarnitúránk valódi bőrrel fedett, három személyes, bézs ritkaság.

A bőrből készült egyenes kanapék jellemzően olyan helyekre készülnek, ahol fontos szerepe van az exkluzív, makulátlan megjelenésnek. A Salty bézs színű kanapénk is ide sorolható. Bár mérete alapján háromszemélyesnek is mondhatnánk, az ülőhelyek gyári kiosztása miatt, maradjunk inkább a két személyesnek, akik számára királyi kényelmet és óriási helyet fog nyújtani.

Az enyhén befelé dőlő ülőfelületek, a relatíve magas háttámlák gondoskodnak arról, hogy a rajta ülők egészséges testtartásban és megfelelő komfortban érezhessék magukat. Karfái szélesek, lankás szögben íveltek, és diszkréten törik meg a Salty egyenes vonalvezetését. Visszafogott, mindenhová univerzálisan passzoló bézs színével nagyszerű választás lehet irodákba, tárgyalókba, de természetesen kisebb lakások nappalijában is üde színfolt lehet. Zömök és magas, sötét színű falábai miatt parkettán elhelyezve mutathat a legjobban. Formavilága és rendkívül simának ható bőr felületei miatt bármilyen modern enteriőrbe remekül bele fog illeni.

Fejtámlái ülőhelyenként állíthatóak, ami egyébként a kifejezetten magas felnőttek számára is kitűnő megtámasztást nyújt majd, ugyanakkor további variációs lehetőségeket nyújt számunkra, hisz külleme teljesen eltérő képet mutat fel-, illetve lehajtott fejtámlák esetén.

A valódi bőrborításon végigfutó varrások a garnitúra színével egyezőek, káprázatosak, mintha csak egy luxusautóban ülnénk.

Ha a kanapé Önnek is elnyerte tetszését, keressen minket bátran telefonon, hogy tájékoztatni tudjuk a további részletekről, illetve az épp aktuális készletünkről. Áruházunk több száz különböző alakú, anyagú és színű garnitúrát tart készleten, ezért bármikor érdemes hozzánk betérni.

Méret: 210 x 105 cm
Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz kanapé közül!

Áraink, illetve a weboldalunkon található kanapék csupán a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot velünk telefonon vagy személyesen.

 

f