Clancy

Ágyazható és ágyneműtartós kivitelben is rendelhető. Jobbos és balos állás is kérhető!

439 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Clancy sarokgarnitúra ágyazható funkcióval és ágyneműtartóval szerelve.

A Clancy ülőgarnitúra (Kanizsa Trend by Andante) egy modern sarokkanapé, amely kiemelkedő kényelemmel és praktikus funkciókkal rendelkezik a mindennapi használat során. Az ülőfelület normál keménységű és nagy rugalmasságú habokkal van kombinálva, amelyet nosag acél hullámrugó tart. A háttámla kellemesen puha, de optimális tartást biztosít. A racsnis szerkezetű, több fokozatban állítható fejtámlák még kényelmesebbé teszik az ülőgarnitúrát.

Ha nincs külön vendégszobája, ez az ágyazható Clancy sarokgarnitúra kiváló szolgálatot tehet a nappaliban. Vendégágyként is használható, így egyszerre ketten is kényelmesen pihenhetnek rajta éjszakára. Sőt, lábtartóként is funkcionál, és kinyitva kényelmes pihenőfelületet biztosít családi filmezések alkalmával. Az ágyfunkció alatt található pótlap alapvetően világos színű, de igény esetén az ülőfelülettel azonos színű kárpitozással is rendelhető. A lábtartós elem felnyitható ágyneműtartóval is elérhető, amely könnyedén megoldja a takarók, párnák és más felesleges holmik tárolását.

A széles kárpitválasztéknak köszönhetően egyedi megjelenést adhat a bútornak, amely jól illeszkedik a többi berendezéshez és kiegészítőhöz. Az alsó és felső rész színét tetszés szerint kombinálhatja, vagy egyféle bevonóval is kérheti. Az un. SOFTCLEAN anyagot sokan választják kedvező tulajdonságai miatt. A Softclean szövetszálak speciális bevonattal rendelkeznek, így egy nedves törlőkendővel, kárpittisztító használata nélkül könnyedén eltávolítható bármilyen szennyeződés. Emellett az ülőgarnitúrát kiváló minőségű és változatos színárnyalatú prémium minőségű marhabőr kárpittal is megrendelheti.

A Clancy sarokgarnitúrát kétféle méretben rendelheti (275×175 cm és 270×220 cm), valamint U-alakú kivitelben (345x220x175)

Valódi bőrből készítve: 674.900.-