Santa Fe kanapé

Állítható fej és háttámlákkal rendelhető különböző típusú kialakításban.

369 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimkék, , ,

Santa Fe kanapé állítható fej és háttámlákkal.

A Santa Fe Kanapé (Kanizsa Trend) egy prémium kategóriás kanapé, melynek különleges kényelme, gazdag felszereltsége és testreszabhatósága miatt kiemelkedő népszerűségre tett szert.

Az ülőfelülete bonellrugós habszerkezettel vagy boxspring rugóval rendelhető, és a háttámlája prémium habból és rugalmas hevederekből áll, így kivételesen kényelmes. A Santa Fe kanapé számos praktikus funkcióval is ellátott, amelyek tovább fokozzák az ülés élményét.

A két darab racsnis szerkezetű fejtámla könnyedén állítható a megfelelő szögbe, és a karfák is fokozatosan dönthetők a tökéletes támaszték érdekében. Kiemelkedően kedvelt tulajdonság a háttámla előre-hátra billentési lehetősége, amely lehetővé teszi az ülőfelület mélységének beállítását.

Az alacsonyabb felhasználók is kényelmes üléspozíciót tudnak elfoglalni. Amikor a háttámlákat előre húzzuk, mélyebb ülőfelületet kapunk, amit kényelmes gerincpárnák kiegészítenek. A Santa Fe kanapé több mint százféle színben rendelhető kiváló minőségű szövetkárpitokkal, és az ülőfelület és a korpusz anyagát szabadon kombinálhatja. Az SOFTCLEAN bevonatú szövetek különösen népszerűek, mivel magas kopásállóságuk és könnyű tisztíthatóságuk révén gyorsan és könnyedén eltávolítható bármilyen szennyeződés. Ha a vágya egy exkluzív bőr ülőgarnitúra iránt irányul, a Santa Fe modell Longlife bőrkárpitokkal is rendelhető.

Az ülőgarnitúra lábazata is szabadon választható.

A természetes anyagok kedvelői számára fából készült natúr, tölgyszínű, fekete és dió színű lábak állnak rendelkezésre, míg a modern stílus rajongói krómozott, hengeres fémlábakkal érhetik el a kívánt hatást.

A Santa Fe modell elérhető sarok és U-form kialakításban, valamint jobbos és balos állásban is.

A kiírt ár magában foglalja a karfa-, háttámla-, fejtámla funkciót, valamint a komfortmagasságot.