Santa Fe II sarokgarnitúra

Ágyazható és ágyneműtartós kivitelben rendelhető, jobbos és balos állással is.

784 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Ágyazható prémium kategóriás ülőbútor magyar gyártótól

A Santa Fe sarokgarnitúra (Kanizsa Trend) egy prémium kategóriás, kiemelkedően kényelmes és testre-szabható ülőgarnitúra, melynek gazdag felszereltsége és sokoldalúsága nagy sikert aratott. Az elemes felépítés lehetővé teszi az otthona adottságaihoz való méretezést, és a széles kárpitválaszték számos lehetőséget kínál az egyéni ízlés kifejezésére.

A sokak által kedvelt előre-hátra billenthető háttámla lehetővé teszi az ülőfelület mélységének beállítását, így a kisebb termetű felhasználók is kényelmesen ülhetnek. A sarokgarnitúra ára tartalmazza a kényelmes gerincpárnákat is.

Az ágyazható ülőgarnitúra közel franciaágy szélességű, 150 cm-es fekvőfelülettel rendelkezik. Az ágyfunkciót fém vasalat biztosítja, és az ülőfelülettel azonos színű kárpittal van bevonva, így esztétikus marad az ülőgarnitúra.

Az ülőfelület bonellrugós habszerkezettel vagy boxspring rugóval is elérhető, míg a háttámlát prémium hab és rugalmas heveder teszi igazán kényelmessé. A racsnis szerkezetű fejtámlák szöge állítható, és a karfák is fokozatosan dönthetők a tökéletes támasztásért.

Az ottomános elem választható állítható háttámlákkal vagy motoros relax funkcióval.

A Santa Fe sarokgarnitúra több méretben készül, karfa nélküli köztes üléssel is bővíthető, és kiválóan illik nagyobb terekbe. A több mint százféle színben, valódi bőr és szövet kárpitokkal rendelhető, és az ülőfelület és a korpusz anyagát tetszőlegesen kombinálhatja.

A relax funkciós változatnál egy rejtett gombbal egyszerűen kinyitható és bezárható a lábtartó, és a háttámla és fejtámla is állítható, így tökéletes pihenést nyújt. Az ottomán akár ágyneműtartóval is kiegészíthető. A sarokgarnitúra lábazata is választható, a fából készült natúr, tölgyszínű, fekete és dió színű lábaktól kezdve a modern krómozott, hengeres fémlábakig.

A Santa Fe ülőgarnitúra sarok és U-form kialakításban, valamint jobbos és balos állásban is rendelhető.

Az ár csak az ágyfunkciót, karfa-, háttámla-, fejtámla funkciót és komfortmagasságot tartalmazza, az ágyneműtartó feláras lehetőség.

Mérete: 325 x 245 cm