Brinch sarokgarnitúra

Elektromos relax funkció

479 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Brinch sarokgarnitúra ágyazható kivitelben

A 310 cm feletti L-alakú garnitúrák ritkák, mint a fehér holló. A BRINCH nevű garnitúránk pont egy ilyen fehér holló. Sokan keresnek olyan kanapékat, melyeknél elsődleges szempont, hogy minél több embert le tudjunk ültetni. A BRINCH egy igazi, modern társalgó, melynek pontosan ez a küldetése. Bár testalkattól függ nyilván, de a kanapé befogadóképessége 4 fő. Anyaga vászon szövet, mely puha, meleg és barátságos tapintású. Szine világosbarna pasztel bézs.. Ezen külső tulajdonságai miatt igazi enteriör kedvenc. Lábai közepes méretűek és fémből készültek, ezekkel válik  tökéletessé az összhang a szövet színével.

A Brinch sarokgarnitúra minden háttámlás felületéhez tartozik állítható fejtámla is, és erről a komfortfokozatról még a sarokban helyetfoglaló vendégnek sem kell lemondania.

Méretei: 295 x 180 cm

Az ülőfelület mélysége optimális, enyhén a háttámlák irányába dől, háttámasza felhajtott fejtámlával viszonylag magas. Ennek köszönhetően a garnitúra olyan méretbeli arányokat képvisel, mely a legoptimálisabb választás, abban az esetben, ha az őt használók testmagassága viszonylag vegyes. Tehát nem kell feszélyezve éreznie magát sem a 160cm magas nagynéninek, sem a 180cm feletti gyerekeknek, unokáknak sem, mert bizony mindenféle testalkatú ember számára megfelelő kényelmet nyújt ez a mesés sarokkanapé.

Érdekes, hogy a garnitúra gyártói nem vonták be tejesen szövetével a bútor hátoldalát, kihagytak egy kb. 120 cm-es részt, melyet egy átlagos méretű komód elhelyezésével könnyen kitakarhatunk.

Tehát ez a bútor nem térbe helyezhető típus.

Válogasson üzletünkben kedvére több száz bútor közül, személyesen!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Sajnos, jelenleg nem tudjuk garantálni a termék rendelhetőségét. Viszont ne adja fel a reményt, hiszen a későbbiekben ez megváltozhat.

További sarokgarnitúra kínálatunkat a linkre kattintva érheti el.