Miya óriási sarokgarnitúra

Pohártartóval, tárolóval és konnektorral

749 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória

Miya óriási sarokgarnitúra, relax funkcióval, tároló rekesszel és konnektrorral!

VÉGRE megérkezett üzletünkbe az a darab, amelyet már oly rég óta vártunk! De nem csak mi, vendégeink is. Az elmúlt időkben rengetek megkeresést kaptunk, miszerint egy olyan ülőgarnitúrára lenne igény, amely hosszabbik oldala legalább négy méter. Található benne lábtartós relax funkció és pohártartó. Ehhez képest megérkezett hozzánk “Miya óriási sarokgarnitúra” rejtett tároló fiókkal, pohártartóval, dupla lábtartós relax funkcióval, beépített konnektorral és USB csatlakozóval.

Igen, jól olvasta. Ezt mind beleépítették ebbe a különleges, prémium sarokgarnitúrába. Ráadásul szövete olyan finom, hogy garantáltan nem fog tudni kiszállni belőle, ha egyszer kipróbálta. Állítható fejtámlái már csak hab a tortán!

Méret: 430 x 230 cm

Azonban tudjuk még fokozni. A képeken jobbos kivitelben van összeállítva, viszont igény szerint átszerelhető akár balossá is. Kollégáink szívesen adnak további tájékoztatást, amennyiben időben felkeresi őket. Mint minden jó dolog, ez a garnitúra is csak korlátozott számban elérhető. Egészen pontosan csak egy darab van belőle, így érdemes mihamarabb ellátogatnia üzletünkbe.

A család, barátok, kollégák… mindenki imádni fogja ezt a remek garnitúrát. Garantáltan az Ön otthona lesz mostantól a bent punnyadós, közös tevékenységek fő színtere!

Válogasson kedvére több száz sarokgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.