Montereal U alakú ülőgarnitúra

U formájú ágyazható és ágyneműtartós

489 000 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Montereal U alakú ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben

Az U-alakú ülőgarnitúrák körében rendkívül keresettek a barna színű modellek. A Montereal nemcsak, hogy a barna két impozáns árnyalatát hozza el otthonunkba, hanem trendi külleme mellett maximálisan jól használtható, igazi multifunkcionális darab.

Felső szövete tejeskávé, míg az alsó lábazati része kakaó színű. A két szín kombinációja fantasztikusan működik együtt, garantált a melegséget árasztó hatás otthonunkban. Érdekes módon az U-alakoknál is megkülönböztetünk balos és jobbos ülőgarnitúrákat, a Montereal esetében azonban ilyenről nem beszélhetünk, hisz a két rövid oldal egyaránt 195-195cm hosszú, vagyis teljesen szimmetrikus.

Steppelt ülőfelületete pont annyi sikket kölcsönöz a kanapénak, ami kell, egyszerű, letisztult formavilág, semmi hivalkodás, feltűnősködés. Pihe-puha szövetborítása a család minden tagjának kedvence lesz majd. Ülőfelülete széles, alapvetően fekvésre, illetve lezser ülésre találták ki. Fejtámlái egyenként állíthatóak, karfái funcionálisak, hisz az egyik oldalon hátunkat megtámasztó, nyújtott lábbal is olvasgathatunk, míg másik oldali karfájára párnaként is lehajthatjuk fejünket.

Bár a Montereal önmagában is nagy felületet kínál, azért helyet kapott egy kihúzható vendégágy is, hogy a rajta alvónak még tágasabb és kényelmesebb helyet nyújthasson. Egyik rövid oldala teljesen felemelhető, ahol a hatalmas ágyneműtartó kapott helyet. Minden együtt van ahhoz, hogy ez a kanapé a család egyik fontos új tagja lehessen!

Ha elnyerték tetszését a fentiek, látogasson el hozzánk személyesen is, hogy több száz ülőgarnitúra közül válogathasson. Érkezése előtt érdemes telefonálni nekünk, hogy informálhassuk aktuális készletünkről.

f