Luponio extra puha bőr garnitúra

Levehető párnákkal, jobbos kivitelben

470 000 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Luponio extra puha bőr garnitúra, jobbos kivitelben!

A Luponio ülőgarnitúra nem csupán elegáns fehér színe miatt tűnik ki a többi közül. Kifejezetten puha, könnyen tisztítható bőre teszi igazán különlegessé. Párnái ugyan levehetőek, fixre is tudjuk őket rögzíteni zip-zar segítségével.

Méret: 270 x 235 cm

Vannak színek, melyek a maga szolid valójukban is legalább annyira izgalmasak tudnak lenni, mint az élénk, szemet kápráztató extrémebb színárnyalatok. A Luponio L-alakú garnitúránk azoknak készült, akik kedvelik a kifinomult, elsőrangú dolgokat, de mindezeket nem harsány köntösben, hanem a maguk módján, visszafogottan képzelik el. A Luponio mandulabarna színe rendkívül elegáns, formavilága ultramodern. Tökéletes kombináció, melyből tökéletes bútor született.

A kárpitválasztás bőr, mely tovább fokozza a luxusérzetünket, és egyensúlyt teremt a barna meleg színe, és a bőr alapvetően hideg hatása között. A kanapé végső soron mindkét oldalán nyitott, mely a könnyed megközelíthetőséget segíti. Bal oldalán egy félig karfának mondható, kis párna méretű, enyhén döntött alkalmatosság van, mely mesterien töri meg a bútor vonalainak párhuzamosságát.

A lábazati részt egy keskeny, kidudorodó szegéllyel látták el, mely szintén észrevétlenül ugyan, de nagyban fokozza a designt és a látványt.

Fejtámlái az ülőhelyeken állíthatóak, míg a sarokrész fix. A garnitúra trapézszerű, krómlábakat kapott, melynél hozzáillőbbet, mi magunk sem választhattunk volna neki. Az ülőhelyeket egyenként négy apró részből steppeltték össze, melynek köszönhetően a bőrkárpit szépen rásimul a teljes darabra.

Jöjjön el hozzánk személyesen is, és vegye szemügyre ezt a kiváló garnitúrát! Áruházunkban rendszeresen kétszáznál is több darabot tartunk raktáron, melyek mindegyike azonnal haza is vihető. Éppen ezért mielőtt hozzánk látogat, érdemes egy rövid telefonhívás erejéig tájékozódni az aktuális készletről.

 

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot az elérhetőség linkre kattintva.

 

 

f