Shioga kanapé szett

Dizájnos fa lábakkal

424 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Shioga kanapé szett, szürke szövettel!

A Shioga nevű kanapé szett egy páros kanapé, mely azoknak is igazán ideális lehet, akik helyszűkében vannak a berendezendő helységben. A két kanapé mérete közel egyforma, mindössze 25cm különbség mutatkozik a hosszukban, melyből adódóan rendezhetjük őket L-alakban, vagy egymással szemben is.

A kanapékon minden elem fix és statikus. Méretükből adódóan tökéletesek olyan helyek berendezésére, melyek a lakás kevésbé frekventált részei, viszont az űrt szeretnénk kitölteni, valamilyen kevésbé drága és kényes ülőgarnitúrával. Színe világosszürke, mely nagyon sokféle háttérbe bele tud olvadni. Anyaga zsenélia-szerű szövet, mely köztudottan a legpuhább szövetek közé tartozik. A kanapék alapvetően hideg színét a formához illő rusztikus falábak töltik fel melegséggel.

Ez pedig éppen elég ahhoz, hogy ezek a letisztult és egyszerű formák harmóniát árasszanak az őket körülvevő térre. A tökéletes hatás elérése érdekében a kanapék leendő új tulajdonosának határozottan ajánljuk, hogy ezen szettet egészítsék ki egy kedvükre való, akár merészebb színű és formavilágú dohányzóasztallal.

A Shioga kanapék elnevezésük ellenére alternatívát nyújthatnak azoknak is, akik két nagyobb fotelben gondolkodnak, hisz a Shioga üléseinek szélessége miatt nem alkalmasak fekvésre, ülésre viszont tökéletesek egy-egy ember számára királyi kényelmet biztosítanak majd.

Méret: 175 x 90, 150 x 90 cm

 

Keresse kollégáinkat, készséggel segítenek majd!

Válogasson több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.

f