Baud óriási U-alakú ülőgarnitúra

Állítható relax háttámlával

754 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Baud óriási U-alakú ülőgarnitúra, állítható háttámlával.

Olyan garnitúrát keres, aminek kifejezetten nagy ülőfelülete van? Amin elfér az egész család és még aludni is lehet rajta? Ne keressen tovább! A Baud óriási U-alakú ülőgarnitúra pont Önnek lett tervezve.

Sok évet a bútorszakmában eltöltve az ember már látott ezt-azt, a Baud U-alakú ülőgarnitúránkról bátran állíthatjuk, hogy a valaha áruházunkban megfordult legszebb darabok egyike, amolyan kisebb mérnöki csoda. A szövet, a formák, az arányok oly harmónikus egyensúlyban vannak, melyhez hasonlót gondolhatnánk csak az anyatermészet alkothat…

Füstre és hamuszürkére emlékeztető színárnyalata rendkívül izgalmas látványt nyújt, így a Baud biztosan megszépít bármilyen helyiséget. Megnyerő külsejét azonban csak „intelligenciája” múlja felül, ugyanis mindent tud, ami egy ülőgarnitúrától elméletben elvárható. Nézzük szép sorjában: Ülésmélysége óriási, mely alapfeltétel, hogy a kanapén valóban kényelmes legyen az alvás.

Minden egyes ülőhelyhez állítható a háttámla, így az ülésmélység tetszés szerint csökkenthető is.

Ugyanígy állíthatóak a fejtámlák is, melyek ledöntött állásukban a legmutatósabbak. Igény esetén néhány könnyed mozdulattal ággyá is alakítható a garnitúra, melyen egy jól megtermett ember is királyi kényelemben aludhat majd.

Kartámlája szintén dönthető, nagyszerűen helyettesíti kedvenc párnánkat is, ezentúl valójában inkább a design jegyében szorítottak neki helyet. És hogy teljes legyen a kör, a Baud hosszabbik szárának végében egy diszkrét ágyneműtartót is beépítettek, így kedvenc könyvünkért, vagy újságunkért sem kell messzire rohanni, ha épp a kanapén olvasgatni támad kedvünk. A Baud hosszában elhelyezett, vaskos nyersszínű fatalpakat is kapott, melynél jobbat választani talán nem is lehetett volna…

Méret: 350 x 170 x 240 cm

Látogasson üzletünkbe, mielőtt valaki lecsapna erre a nagyszerű garnitúrára!

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.

f