Corina sarokkanapé

Valódi bőrrel is kérhető garnitúra: 794.900.- Ft-tól

494 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Corina sarokkanapé ágyazható és ágyneműtartós kivitelben kapható

A Corina sarokkanapé (Kanizsa Trend) olyan bútordarab, mely a család számára számos előnyt kínál. Ez a fiatalos megjelenésű, ágyazható, ágyneműtartós ülőgarnitúra kényelmes és lágyabb komfortú üléshabokkal rendelkezik, így tökéletes kikapcsolódást biztosít a mindennapi rohanásban.

Az egyedi és praktikus fokozatosan állítható fejtámlák és karfák lehetővé teszik minden családtagnak, hogy megtalálja a legkényelmesebb pozíciót olvasáshoz, tévénézéshez vagy pihenéshez. A sarokgarnitúra kialakítása pedig lehetővé teszi, hogy a család együtt tölthessen kellemes pillanatokat, miközben együtt néznek filmet vagy beszélgetnek.

A rendelkezésre álló széles választékban található különféle színű, kiváló minőségű szövet kárpitok (például a vízzel tisztítható Softlean) lehetővé teszik, hogy a család személyes stílusához és lakásuk belső kialakításához igazítsák a sarokgarnitúrát. A választható longlife valódi bőr bevonó pedig exkluzív és elegáns megjelenést kölcsönöz a bútordarabnak. A Corina sarokkanapé nem csak kényelmes és stílusos, hanem praktikus is.

Az ágyazható funkció lehetővé teszi vendégek fogadását, míg az ágyneműtartóban könnyedén tárolhatók a takarók, párnák és más használati tárgyak, így mindig kéznél vannak, amikor szükség van rájuk.Ez a Corina sarokkanapé tehát nemcsak egy egyszerű ülőalkalmatosság, hanem a család otthonának központi helye lehet, ahol a szerettek együtt pihenhetnek, beszélgethetnek és töltődhetnek fel a mindennapok fáradalmaitól.

A Corina sarokgarnitúra minőségi kivitelezése és kényelmes kialakítása révén a család egy igazán szívélyes és barátságos atmoszférát teremthet otthonában.

Mérete: 300 x 260 cm

Valódi bőrrel is kérhető garnitúra: 794.900.- Ft-tól

Ülőgarnitúrák hatalmas választékban kaphatóak