KISS-MADRID sarokgarnitúra

409 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

KISS-MADRID sarokgarnitúra ágyazható s ágyneműtartós kivitelben kapható.

Visszafogott kialakítása, diszkrét megjelenése van, még ehhez hozzájön a szolid színvilág, mely tökéletessé teszi a KISS-MADRID sarokgarnitúrát. Visszafogott kialakítása, diszkrét megjelenése van, még ehhez hozzájön a szolid színvilág, mely tökéletessé teszi a bútort.

. Igazából nem csak kiváló adottságai vannak, hanem egyidejűleg egy roppant jól kezelhető bútorrá válik ezáltal.

Formája igazán jól betölti otthonunk csendesebb szegletét, avagy pont ellenkezőleg a legforgalmasabb helyszínét életünknek, például a nappalit. Persze ettől bárki eltérhet, aki esetleg egy szépen berendezett irodába, ügyfél váróterembe, netán egy télikertbe kívánja elhelyezni. Fantáziánk és lehetőségeink függvénye. A KISS-MADRID sarokgarnitúra éppen ezért egyedülálló, mert kompakt, színe idomul más színárnyalatokhoz, kényelmes és praktikus.

Amit nagyon fontos megemlítenem, hogy anyaga egy szuper edzett szövet, mely jelesen kiállta a kopásállósági teszteket, ráadásul amellett, hogy bivaly erős megőrizte bársonyos, sima, puha érintését. Lenyűgöző ez a kettősség, ami megjelenik a színárnyalatokban is. Alul a kényesebb helyeken, ahol jobban ki van téve a piszkolódásnak valamivel sötétebb anyag került, míg a felső rész egy csodálatos meleg árnyalattal lett bekárpitozva melytől tündököl.

Aszimmetrikus alakja lehetővé teszi számunkra az elnyújtózást, ahogy a kellemes olvasgatást is. Választhatunk melyik pozícióban szeretnénk megpihenni, higgyék el hely akad majd bőven. Különössége a háttámla részeknél a relax fejtámlák kényelme. Ezeket helyzetünkhöz mérten saját magunkhoz tudjuk igazítani fejünk megtámasztása érdekében, ez lesz ám a luxus kényelem.

Kartámlái szépen harmonizálnak a bútor küllemével, formavilágával.

Ülő, avagy fekvő helyzetben is ragyogó támasztást nyújt majd számunkra. Háttámla, ülő rész és a kartámlák kényelméről és keménységéről a habszivacs tömítő anyag gondoskodik. Úgyszintén kiváló időtálló összetételű anyag, ami meggátolja a süppedését és eldeformálódását bútorunknak. Lábai észrevétlenek, ám ettől még csodálatos stabilitást adnak a KISS-MADRID sarokgarnitúrának. Rendkívül fontos ez, hiszen ágyazhatósága egy hibátlan tulajdonság, ám ehhez kell a jó biztos állása a bútornak. Kihúzva egy széles és nagy fekhelyet kaphatunk, melyen vendégeink pompásan pihenhetnek majd, ágyneműtartó része igazi ajándék. Ne csodálkozzunk, ha unokáink hemperegni fognak rajta reggeltől estig.

A legjobb döntés, mely a készlet erejéig tart!

Méret: 210 X 310

elehetőségünk