Porjus ágyazható szövet kanapé

ágyazható és ágyneműtartós kanapé

319 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Porjus ágyazható szövet kanapé, fa ágyráccsal!

Tökéletes kis ágyazható kanapé, kisebb lakásokba. Praktikus, hiszen vendég esetén könnyedén ággyá lehet alakítani, ráadásul ágyneműtartóval is rendelkezik. Dizájnos és modern, nem fog neki kihívást jelenteni az esetleges albérlő tetszésének elnyerése sem.

Ágyrácsa hozzájárul, hogy kényelmesebb legyen rajta az alvás, így a vendégünknek sem kell kompromisszumokat kötnie. Erős, strapabíró szürke szövete nagyszerűen fest szinte bármilyen falszínnel. Egyszerűségét és letisztultságát feldobandó, kockás párnákkal láttuk el, melyek természetesen hozzá járnak!

Üzletünkbe Németországból érkeznek a termékek. Van köztük Lengyel és Olasz gyártmány is. Jellemző rájuk, hogy nem spórolják ki az anyagot. Visszajáró vásárlóink bizony a minőségre esküsznek. 🙂

Méret: 200 x 90 cm

Igazán letisztult forma. Egyszerűségének köszönhetően sokféle szempontból tökéletes választás. A mindennapjainkban ügyesen kezelhető és használható.

Amennyiben barátainkkal a kellemes beszélgetést még sem szakítanánk félbe, lehetőségünk van megágyazni számukra, így nyugodt érzéssel indulhatunk neki a vendéglátásnak.

A kanapé színe játékos könnyedséggel belesimul környezetébe.

A kockás párnái fokozzák a beszélgetés vagy egy csendes olvasás élményét. Elhelyezkedve rajta érezhető, hogy minőségi szövetből készült, nem pedig egy durva és sprőd textil. Teljesen kifinomult és jól kidolgozott. Megkönnyíti számunkra, hogy az ágyazhatóság mellett még a tárolás nyomasztó érzésével sem kell megküzdenünk, hiszen ágyneműtartós.

Válogasson kedvére több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.