New York kanapé

235 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

New York kanapé, ágyazható és ágyneműtartós kivitelben kapható

Engedd meg, hogy bemutassam neked a New York kanapét, amely szürke színű.

Nem csupán egy átlagos kanapé, hanem egy ágyazható és ágyneműtartós csodálatos darab.

Ez a csodálatos New York kanapé egy elegáns és modern megjelenéssel rendelkezik, amely feldobja bármelyik otthon enteriőrjét. A puha és minőségi párnázat garantálja, hogy mindenki, aki ráülni vagy lefeküdni vágyik rá, azonnal szeretni fogja.

De ami igazán különlegessé teszi ezt a kanapét, az az ágyazható funkciója. Egyszerűen csak hajtsd le a háttámlát, és egy kényelmes ágyra változik, amely ideális az éjszakai pihenéshez és alváshoz. A jól tervezett mechanizmusnak köszönhetően az ágyrá alakítás pillanatok alatt megtörténik, így nem kell aggódnod a bonyolult átalakítás miatt.

Az ágyazható kanapé matraca páratlan kényelmet biztosít. Az éjszakai alváshoz ideális keménységgel rendelkezik, így megfelelő támaszt nyújt a testnek, garantálva a pihentető és kényelmes alvást. Az ágyazható funkció miatt nem kell aggódnod az éjszakai vendégek érkezése miatt; mindig készen állsz, hogy fogadhasd őket és biztosítsd számukra a legjobb élményt.

Ez a kanapé a mindennapokhoz és az alkalmi vendégek fogadásához egyaránt tökéletes választás. Az oéyan szürke színű kárpit harmonizál az enteriőr bármely színvilágával, és a kanapé ágyazott állapotában is stílusos megjelenést biztosít a helyiségnek.

Ne habozz tovább! Fedezd fel a kényelem és stílus tökéletes kombinációját az oéyan szürke színű ágyazható kanapénkon, és engedd, hogy álmaid édesen elringassanak ezen a páratlanul kényelmes és multifunkcionális bútoron!

Mérete: 162 széles

ágy: 135 x 200

Méret 2: 182 széles

ágy 2 155 x 200