Bangkok sarokgarnitúra

Ágyazható és ágyneműtartós kivitelben rendelhető áruházunkban.

329 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Bangkok sarokgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve

A bankok sarokgarnitúra nagyon kényelmes alátámasztja az ember hátát, így az ülés rendkívül pihentető rajta.

Ágyazható és ágyneműtartós funkciókkal lett szerelve.

Az ágyneműtartóba akár egy teljes szett ágynemű is elfér. Az ágy akár egy hosszabb vendégeskedés során is nagyon kényelmes tud lenni. Jöjjön el bútoráruházunkba és nézze meg személyesen is. Hatalmas szövetkínálatból tud válogatni, így érdemes időt rászánni, hogy megtalálja az igazit…

Az ülőgarnitúra ágyneműtartóval is rendelhető, és a fejtámlák kivehetők és áthelyezhetők, így az ülési pozíció személyre szabható. A bevonó anyaga számos különböző színű, magas kopásállóságú szövet kárpitból választható, például vízzel tisztítható SOFTCLEAN bevonattal is rendelhető.

Bangkok I. sarokgarnitúra (Kanizsa Trend): Ez a sarokgarnitúra praktikus méretű, rugós ülőfelülettel rendelkezik és ágyazható funkcióval is ellátott. Kényelmes és praktikus megoldás, amely ideális választás vendégvárás esetén.

Fontos megjegyezni, hogy az ár csak az ágyfunkciót tartalmazza, az ágyneműtartó külön felárért rendelhető. Ez a funkció további rugalmasságot és helytakarékosságot biztosít, így kényelmes és praktikus megoldás az otthonodban.

mérete: 220 x 156 cm