Tarragona ülőgarnitúra

ágyazható és ágyneműtartós ülőgarnitúra

389 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Puha szövet anyagú ülőgarnitúra, relaxációs funkcióval ellátott fejtámlákkal.

A Tarragona nevű ülőgarnitúránk küllemét illetően igazán nem hétköznapi darab. Zöldes szürke Alcantara szövete és króm lábazata érdekes kombináció, így nem való bármely nappaliba.

Ez az ülőgarnitúra olyan helyet keres magának, amely otthonban első számú kritérium a természet közelségének érzete, egyfajta vidéki stílus és életérzés. Éppen ezért egy fában és terméskőben bővelkedő burkolatokkal ellátott nappali az, ahol a Tarragona nagyszerűen érezheti magát.

Bőr hatása (Alcantara szövet) miatt egy gyakran használt kandalló közelében is impozáns látványt nyújthat, hisz nem kell tartanunk attól, hogy a bőr bizony idő után kiszárad és ápolásra szorul. Ugyanakkor azon típusú modern berendezések között is megállja majd a helyét, ahol a lakás színkoncepciója a szürkésbarna árnyalatira épít.

Rövid nyitott felében kisebb méretű ágyneműtartót, tárolót találhatunk, mely funkció mellett a Tarragona természetesen ágyazható is. Az oldalra kihúzható ágy ráadásul a szövetének anyagát kapta. Fejtámlái keskenyek, gömbölyített élekkel, állásuk egyénileg állítható. Ékszerű, króm lábai dőlt szögben adnak stabil támaszt az egész kanapénak.

Méret: 250 x 180 cm

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, személyesen!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem érdeklődjön telefonon vagy személyesen. Sajnos, jelenleg nem tudjuk garantálni a termék rendelhetőségét. Viszont ne adja fel a reményt, hiszen a későbbiekben ez megváltozhat.

f