Karim kanapéágy

Előre nyitható ággyal

279 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Karim kanapéágy előre nyitható ággyal és beépített matraccal.

Kanapéágyat keres? Akkor semmi más, csak Karim!
Rendkívül dizájnos kis darab lett amellett, hogy nagyon hasznos funkcióval is bír. A képeken megtekinthető csukott állapotban, amikor is ülőalkalmatosságként szolgál. Kedves garnitúra, barátaink is biztosan szeretni fogják. Tipikusan olyan kanapé, amin csak úgy heverészik az ember egy jóleső cseverészés közben. Az alacsony ülőfelülete, színe és formatervezése lévén kifejezetten fiatalos, bohémabb stílusú lakásba illik. Olyan helyre, ahol folyton történik valami és csak úgy árad a flow 🙂

A képeken az is jól látható, hogy mire képes nyitott állapotában. Ahogy kihúzzuk vele együtt hajlik a matrac is. Fa ágyrácsaira felfekve tökéletes felületet biztosít majd vendégünknek. Nem túl puha, mégis kellően süppedős. Fekvőfelülete akár két embert is elbír.

Méret: 150 x 100 cm

Leginkább olyan lakásba tudom elképzelni, ahol helyszűkében nem igazán van lehetőség L alakú garnitúra behelyezésére, körülményekhez mérten mégis a legtöbbet szeretnénk kihozni. Remekül mutatna például egy galéria alatt. Elsősorban a vendégek miatt lesz érdekes az ágyazhatósága, de még azt is eltudom képzelni, hogy mindennapos használatra legyen véve.

Válogasson kedvére több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot az elérhetőség linkre kattintva.