DIANA kanapé

DIANA ágyazható prémium minőségű kanapé

469 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimkék,

DIANA kanapé ágyazható funkcióval szerelve

A mai modern korban bizony a sok újdonság mellett néhány régi jól bevált dologtól is meg kellett válnunk. Ezek egyike a klasszikus rekamié. Melyek valahogy észrevétlenül kikoptak életünkből, és helyüket a XXI.századi vonalvezetésű kanapék vették át, szigorúan a design jegyében, különösebb funkciók nélkül.

Akik értékelték ezen régi bútordarab gyakorlati hasznát, azoknak jó hírünk van, hisz a DIANA kanapé megtestesíti mindazt, ami a rekamiékban igazán jó volt, ugyanakkor modern, visszafogott, mégis valahogy trendi köntösben. A DIANA kanapé ősi elődeihez hasonlóan nehéz, vaskos darab. Erre azonban szükség is van, hisz egy komplett franciaágy rejtezik belsejében. A kanapé kinyitásához, és ággyá alakításához csupán néhány pofonegyszerű mozdulatra van szükség.

Sok vásárlónkon tapasztalunk meglepettséget, hisz a szerkezet kinyitása után egy felettébb stabil ágyat kapunk, mely nem igényel semmi utólagos fixálást,  hála a mérnöki pontossággal megépített fémszerkezetnek.

Ez az ülőgarnitúra többféle méretben is előfordul nálunk, leggyakrabban 160 és 180cm-es matracszélességgel. Míg az előbbi méret királyi kényelmet nyújt egy főnek, az utóbbi pedig már két fő kényelmes elszállásolását is biztosítani tudja. Ha szeretnénk otthonunkban fenntartani egy pompás alvóhelyet vendégeinknek, ugyanakkor szeretnénk, hogy helytakarékos is legyen, a DIANA kanapé aligha találhatnánk jobb megoldást. Ezen kanapé tudása, azonban nem csak vendégek számára, hanem egy kisebb lakás nappalijába is könnyen hasznos lehet, hisz elsőrangú tévénézős darab, melyet néhány díszpárnával még szebbé és kényelmesebbé varázsolhatunk. A DIANA kanapé barna szövetborítása időtálló, puha tapintású, és nem utolsó sorban igen könnyen is tisztítható.

Ha szeretné megtapasztalni a DIANA kanapé nyújtotta élményt, látogasson el hozzánk áruházunkba, ahol több száz különböző alakú és méretű ülőgarnitúra közül válogathat. Mivel minden darabunk azonnal el is vihető, így mielőtt megérkezne hozzánk, érdemes egy rövid telefonon érdeklődni a készletünkről.

Mérete: 216 x 100

160 x 200-as profi matraccal

További kanapét itt talál

Sajnos, jelenleg nem tudjuk garantálni a termék rendelhetőségét. Viszont ne adja fel a reményt, hiszen a későbbiekben ez megváltozhat.

f