Monten kanapé relax fejtámlákkal

249 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimkék,

Üdvözöljük a kanapéváros központjában!

A lenyűgöző Monten kanapén, ahol a családi összejövetelek és az együtt töltött idők még különlegesebbé válnak! Ez a kanapé nemcsak tágas, de kényelmes és stílusos is, így ideális helyszíne a közös családi filmnézéseknek és programoknak.

A Monten kanapé méretei lehetővé teszik, hogy mindenki kényelmesen elférjen rajta, így a családi filmnézések igazi élménnyé válnak. Kényelmesen elhelyezkedve, a fejtámlákat a megfelelő pozícióba állítva mindenki élvezheti a filmeket vagy sorozatokat a legoptimálisabb nézőpontból.

A kanapé szélessége lehetővé teszi, hogy a család minden tagja kényelmesen elférjen rajta, anélkül, hogy zsúfoltságot vagy kényelmetlenséget érezne. Így mindenki megoszthatja a filmnézés örömét anélkül, hogy aggódna a helyhiány miatt.

Monten kanapé relax fejtámlákkal, nemcsak filmeket nézhetnek itt!

A kanapé kiváló helyszín lehet közös játékokhoz, beszélgetésekhez vagy akár egyszerűen csak lazításhoz is.

A tágas kialakítás és a kényelmes ülőfelület ideális kombinációja a családi programoknak és együtt töltött időnek.

Képzeld el, ahogy a Monten kanapén ülve, összebújva nézitek kedvenc filmjeiteket, miközben mindenki mosolyog és élvezi a pillanatot. Ez a kanapé nemcsak egy bútordarab, hanem egy olyan hely, ahol emlékezetes családi pillanatok születnek, és ahol a szeretet és a közösség érzése otthonra lel.

Funkció: Fix kanapé
Méret: 295 X 125
Készlet: Azonnal elvihető 1 db
Azonnal elvihető a készlet erejéig!
További kanapé kínálatunk itt található