Borold relax kanapé szett

Manuálisan nyitható

544 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Borold relax kanapé szett, puha szövettel fedve!

Rendkívül kényelmes és dizájnos szett érkezett üzletünkbe. A Borold relax kanapé szett tartalmaz egy három, két és egy egyszemélyes darabot. Minden egyes darabja rendelkezik lábtartóval, melyet manuálisan, egy kis kar meghúzásával tudunk működésbe hozni. Csak húzza meg a kart és a lábtartó azonnal kiugrik!

Méret: 205 x 80 / 155 x 80 / 100 x 80 cm

Különlegessége, hogy nem csak a lábtartó emelkedik fel, de még a háttámla is kellőképpen hátradől. Nagyon kényelmes, puha szövettel látták el, így igazán hosszan tartó láblógatásra kell készülni. A délutáni jól megérdemelt pihenés új értelmet nyer. Azonban ezt akkor fogja leginkább érezni, amikor először kipróbálja kanapénkat.

A képeken látható díszpárna természetesen a szett része, így lesz teljes az összhatás. Remekül fel tudjuk dobni a szoba hangulatát, egy-egy hasonló díszpárna elhelyezesésével, hiszen megtörjük vele a szürkeséget. Bár a képek nem adják vissza teljesen, de élőben a szövet színe inkább a kék és a szürke közé tehető. Egyedi árnyalat, azoknak akik szeretik kicsit másképp látni a világot, mint az átlag!

Ez a szett garantáltan tetszeni fog a családnak, hiszen mindenki egyszerre tudja majd használni a relax funkciót a közös filmezés alatt.

Válogasson kedvére több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.