Akció!
fehér színű
fehér színűfehér színűfehér színű

Ambat kanapé szett

279,990Ft 219,990Ft

Könnyen tisztítható textilbőrrel

Kategória: Címke:

Leírás

Ambat kanapé szett, fehér textilbőrrel és ajándék puffal!

Ez a kanapé szett sokaknak kedvező lehet, hiszen nem egy eset adódott már, hogy a 3-2-1 túl sok lett volna. Nem fért el a nappaliban vagy akár nem volt szükség ennyi különálló kanapéra a lakásban. Az Ambat kanapé szett egy kétszemélyes kanapéból és egy fotelből áll, illetve tartozik hozzá még egy puff is. Párnázott karfái mellett, elegáns fehér színe is különlegessé teszi. Érdemes üzletünkbe látogatni és kipróbálni, hiszen az a komfort, melyet nyújt, sajnos képeken keresztül nem tud átjönni.

Méret: 165 x 95 / 110 x 95 cm

Viszonylag kis méretőek, így a már meglévő garnitúra mellé is beilleszthetőek. Egy szürke vagy esetleg bézs színű szőnyeggel nagyon szépen mutatnak majd. Azonban én szeretem az erős kontrasztot is, mikor lakberendezésről van szó. Amit semmiképp ne feledjünk, azok a szobanövények. Élettel töltik meg a szobát és a fehér színű bútorok mellett kifejezetten feltűnőek.

A beépített deréktámasz párna ugyan apróságnak tűnhet, nagyon is sokat számít egy kanapénál, azonban ezt tényleg csak személyesen lehet megtapasztani... keresse kollégáinkat mielőbb, hiszen ebből a szettből csak egy darab található készletünkön.

Válogasson több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Keresse fel kollégáinkat vagy tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.

elérhetőségünk:

Telefon: 06 30/ 944-40-37