Ambat kanapé szett

Könnyen tisztítható textilbőrrel

524 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Ambat kanapé szett, fehér textilbőrrel és ajándék puffal!

Előfordulhat, hogy lakásunknak akad olyan szeglete is, ahová nem a hagyományos méretű L-alakú garnitúrák passzolnak… Egy társalgó, előtér, de akár egy kisebb nappaliba is remek megoldás lehet ez a pompás 2+1-es szettel, melyet egy kis asztalként is használható puff egészít ki. Színe hófehér és textilbőrből készült. Talán mondanunk sem kell a hófehér rendkívül látványos, ám kényes, hiszen mindig szemmel kell tartanunk, mert a legapróbb folt is könnyen meglátszik rajta. A garnitúra kárpitja éppen ezért textilbőr borítást kapott, hiszen ennek tisztán tartása viszonylag könnyű. (Ne feledjük, ha a valódi bőrökhöz hasonló ápolást kapja, akkor sok évig számíthatunk még rá.)

Az Ambat a régi süppedős bőrgarnitúrák kényelmét nyújtja, hátrésze puha, ülőfelülete egy fokkal feszesebb, így az ülés igazi relax élménnyé válik majd. Fordítsuk a két elemet egymással szembe, vagy akár L-alakba, mindenhogy ugyanabban a csodás látványban lesz részünk. Hófehér színének és egyszerű, letisztult mégis modern formavilágának hála majd minden környezetbe nagyszerűen illik. Mi úgy gondoljuk a garnitúra legszebb arcát magas fényű padlólapon mutatja majd! A hófehér garnitúrákat még ízlésesebbé és markánsabbá tehetjük, ha közvetlen környezetét nagyobb méretű szobanövényekkel díszítjük. A hozzá tartozó puff igényeink szerint szolgálhat lábunk megtámasztására és asztalként is egyaránt, hisz felülete egyenes, enyhén puha. Minden csak rajtunk múlik majd.

Ha az Ambat elnyerte tetszését keressen bennünket bátran telefonon, hogy tájékoztatni tudjuk az aktuális készletről. Áruházunk kínálata rendkívül sokrétű, a legkülönbözőbb, máshol csak ritkán látott darabokkal teli, ezért ha még nincs konkrét elképzelése látogasson el hozzánk és csodálja meg a több mint 200 ülőgarnitúrából álló kínálatunkat.

Méret: 165 x 95 / 110 x 95 cm

Viszonylag kis méretőek, így a már meglévő garnitúra mellé is beilleszthetőek. Egy szürke vagy esetleg bézs színű szőnyeggel nagyon szépen mutatnak majd. Azonban én szeretem az erős kontrasztot is, mikor lakberendezésről van szó. Amit semmiképp ne feledjünk, azok a szobanövények. Élettel töltik meg a szobát és a fehér színű bútorok mellett kifejezetten feltűnőek.

Válogasson több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Keresse fel kollégáinkat vagy tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.

f