Adene balos kanapé

Növelhető ülőfelülettel, speciális kivitel

409 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Adene kanapé, növelhető ülőfelülettel.

Nem túl nagy, nem túl kicsi. Kényelmesen elfér egy kisebb belvárosi lakásban, de jól mutat majd a családi házban is. Érdemes megemlíteni a szövet típusát, hiszen a zsákszövet hallatán sokan erős, durva felületre gondolnak. Azonban annak is különböző fokozatai ismertek, eltérő puhasággal. A képeken látható kanapé a legpuhább típus közé sorolandó. Finom zsákszövetén külön élvezet lesz hátradőlni pár perc erejéig. Az Adene kanapé egy igazi fetrengős darab, óriási ülőfelületének köszönhetően.

Méret: 310 x 180 cm

Mindazonáltal szereti azt is, ha vendégek érkeznek. Ilyenkor üldögélésre kényelmesebb pozíciót nyújt a támlák hátracsúsztatásával. Képzeljük csak el, hogy vendégül látjuk a szülőket, kollégákat vagy idősebb rokonainkat… ilyen esetben nem szerencsés, ha a kanapé nem tud ülőalkalmatosságként is szolgálni. Természetesen amint elmentek a vendégek, jöhet a fetrengős pozíció! 🙂

A szürke színnel nem lehet mellé lőni. Illik fehérre festett szobába, de színes falak közt is nagyon jól mutat… erre mondja a szakzsargon; semleges szín. Karfái is állíthatóak különböző pozícióba az egyéni kényelem kiszolgálása érdekében. Fejünket is nagyon jól meg tudják támasztani abban az esetben, ha fekve szeretünk TV-t nézni, telefonálni vagy olvasgatni. Egy szó, mint száz, az Adene kanapé egy remek választás!

 

Válogasson több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, érdeklődjön kollégáinknál az elérhetőség linkre kattintva.