Ribeirao bőr ülőgarnitúra u alakban

Ágyazható bőr ülőgarnitúra

849 910 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Ribeirao bőr ülőgarnitúra ágyazható kivitelben

A Ribeirao bőr ülőgarnitúra magában rejt egy ágygépet is, amely tökéletesen szívélyes fogadtatást kínál akár a váratlan vendégek számára is.

A bőrgarnitúrák rajongói is mindig találhatnak nálunk kedvükre valót. Ám a klasszikus és örök fekete, az egyre népszerűbb fehér garnitúrákon túl is van élet… A Ribeirao bőr ülőgarnitúra pasztell sárga ( bézs ) színe miatt nem egy mindennapos darab. Árnyalata vidámságot, üdeséget és frissességet áraszt környezete felé, szinte energizálja a teret. (a fotókra ne hagyatkozzunk, mert szinte lehetetlen a valódi színt visszaadni vele)

Igazi bőr u alakú ülőgarnitúra, mely majdnem egyenlő hosszúságú szárakkal rendelkezik, egyik oldalán karfával zárt, másik oldalán nyitott végeivel. Felülete steppelt, igényes dupla varázzsal díszített. Stílusát és kialakítását illetően a régi „süppedős” garnitúrákat idézi, háttámasza alaposan kipárnázott, kényeztetően puha, az ülőrész egy fokkal feszesebb tömést kapott.

Az ülőfelületek szélessége optimális fekvéshez és üléshez egyaránt. Vastagon tömött, enyhén ívelt karfája fejünk megtámasztására is szolgálhat, ha éppen nincs kéznél párna. Kellemes, már-már relax élményt nyújt ezen a kanapén időzni. A bőr puha és minőségi. A garnitúra magassága az átlagnál valamivel kisebb, így ablak alatt is könnyen elhelyezhető. Kifejezetten ajánljuk natúr vagy a barna valamely árnyalatával bíró parkettához, hajópadlóhoz.

A Ribeirao bőr u alakú ülőgarnitúra kihúzható vendégágyat is kapott, mely egy fő kényelmes elszállásolásához nyújt segítséget, ha a helyzet úgy hozza. Nyitott oldalán található még egy kis ládika, mely ágyneműtartóként vagy mindennapos használati tárgyaink tárolásához egyaránt praktikus.

Látogasson el hozzánk személyesen is és válogasson több  mint 200 garnitúrából álló kínálatunkból. A legkülönbözőbb formákkal, méretekkel, színekkel és anyagokkal várjuk kedves vásárlóinkat. Javasoljuk, hogy mielőtt megérkeznek hozzánk, előtte érdeklődjenek telefonon az aktuális készletről!

Méret: 210 x 340 x 170 cm

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

f