Milbrid balos bőr ülőgarnitúra

Relax háttámlás valódi bőr

724 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Milbrid balos bőr ülőgarnitúra, relax funkciókkal

Elegáns és letiszult. Így jellemezném röviden, de ennél azért egy kicsit többet képes nyújtani. A Milbrid balos bőr ülőgarnitúra tökéletes választás agglegények számára, minimalista stílusban berendezett lakásba vagy dolgozószobába. Strapabíró bőr felülete nem csak könnyen tisztítható, de komoly, elegáns hatást is kelt az emberekben. A vendégünket sem kell majd hazaküldeni az éjszakai busszal. Ágygépe kényelmes szivaccsal van ellátva, ágyneműtartója pedig kellően nagy. Sok esetben csak egy fiók található a garnitúrákban, illetve vannak olyan darabok, amelyekben még az sem. Szerencsére Milbrid még ebben is különleges, ágyneműtartója a bal ülőfelület alatt bújt meg.

Méret: 270 x 170 cm

A képeken látható, hogy milyen egyszerűen fel lehet dobni a hangulatot egy-két színes párna segítségével. A párnákat ajándékként adjuk a garnitúra mellé, de érdemes más színekkel is próbálkozni a szobában található kiegészítőktől függően. Fejtámláit külön-külön tudjuk állítani, ráadásul több pozíció is választható a racsnis kivitelezésnek köszönhetően.

Ugyan készletünkben általában minden termékből egy darab található, ez a fajta garnitúra már többször előfordult nálunk. Amennyiben nem balos, hanem jobbos kivitelre lenne szüksége, kérem érdeklődjön kollégáinknál. Szívesen segítenek a nyitvatartási idő alatt.

Válogasson több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, érdeklődni tud kollégáinknál az elérhetőség linkre kattintva.