Getafe

ágyazható ágyneműtartós bőr ülőgarnitúra

Jelenleg nincs készleten ez a bútor, kérem érdeklődjön kollégáinknál a beszerezhetőségéről.

834 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Fekete bőr ülőgarnitúra ágyazható kivitelben.

Egy olyan ülőgarnitúra amely mindamellett, hogy üldögélésre és alvásra is alkalmas, még állítható relaxfunkciós fejtámlákkal is meg lett áldva. A finom tapintású, strapabíró és könnyen tisztítható bőr nem fogja Önt cserben hagyni az idők során, ülőgarnitúrája ugyanúgy készen áll majd a vendégek fogadására, mint jelen pillanatban.

Szerencsére nálunk most azok kívánsága is valósággá válhat, akik kis lakásukba szeretnének némi eleganciát vinni. A Getafe bőr ülőgarnitúra egy kompakt méretű, takaros fekete bőrgarnitúra, melynek exkluzív megjelenése és kisugárzása sosem fog kimenni a divatból. Formavilága egyszerű, letisztult és modern, minden él, sarok ízlésesen gömbölyített. Ülőfelülete széles, háttámlái viszonylag alacsonyak, mely minimalista stílusának köszönhető. Két enyhén döntött, széles, vastagon tömött karfával rendelkezik, melyek párna híján tökéletes támaszt nyújtanak, ha épp elfeküdve szeretnénk relaxálni rajta. Rövid oldala kifejezetten széles, ottomán stílusú.  Fejtámlái piskóta formára emlékeztetnek, mindenütt egyedileg is állíthatóak.

A Getafe kompakt méretén kívül mással is segít bennünket, ha további helyet szeretnénk megtakarítani, hisz kihúzható vendégágyat helyeztek el benne, mely szintúgy bőrkárpitot kapott, így akár vendégeink számára nem szükséges külön vendégágyat fenntartani, hiszen alkalmi alvásra ez is tökéletesen megfelelő.

A kihúzott vendégágy egyébként hajszál pontosan a rövid ottmán rész végéig terjed ki, így kimondottan tekintélyesnek is mondható az így kapott összfelület.

Rövid oldala alatt még egy további helytakarékos megoldás, egy hatalmas ágyneműtartó kapott helyet.

Összességében azoknak ajánljuk a Getafe-t, akik nem szeretnének lemondani a bőr nyújtotta, jól megszokott előnyökről, a könnyű tisztíthatóságról, a mindenkor komoly és elegáns megjelenésről, illetve a hasznos, helytakarékos funkciókról. A modern megjelenést a garnitúra szépen megmunkált króm lábai is tovább fokozzák.

Áruházunk hatalmas választékkal várja kedves vásárlóit, ahol a legváltozatosabb színek és formák mellett, segítőkész és hozzáértő munkatársainkkal várjuk Önöket. A helyszínen minden bútorunk kipróbálható és tetszés esetén azonnal el is szállítható. Kiemelten fontos azonban, hogy még mielőtt autóba ülne és elindulna hozzánk, mindenféleképp érdeklődjön előtte telefonon az épp aktuális készletünkről.

Mint tudjuk a bőr szereti, ha foglalkoznak vele. Ne feledkezzünk meg tehát a megfelelő ápolásról, annak érdekében, hogy megőrizze vonzó külsejét.

Méret: 270 x 165 cm

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, személyesen!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, amely folyamatosan változik. Kérem érdeklődjön telefonon vagy akár személyesen.

f