Telde masszív ülőgarnitúra

Jobbos zsákszövet ülőgarnitúra

Jelenleg ez a bútor nincs kiállítva üzletünkben, kérem érdeklődjön kollégáinktól a beszerezhetőségéről.

434 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

A kényelem és stílus jegyében lett megalkotva ez a masszív vázszerkezetű ülőgarnitúra.

Áruházunkban a takarékosabb vásárlók is megtalálhatják a nekik tetsző garnitúrát. A Telde L-alakú ülőgarnitúra rendkívül kedvező árfekvésű, mindezek mellett fantasztikusan látványos, melyet büszkén állíthatunk majd nappalink középpontjába. A Telde mutatós küllemét a két különböző szín és anyag kombinációja adja. A zsákszövetből készült élénk szürke felső rész tónusait ráadásul fehérrel bővítették, így igazán egyedinek mondható az anyag textúrája, vibráló, izgalmas párosítás. A zsákszövet ellenálló a foltokkal és szennyeződésekkel szemben, tisztítása könnyű, időtálló és strapabíró. A lábazat és az oldalsó elemek hófehér textilbőr borítása eleganciával töltik fel a darabot, az üdeség és tisztaság érzését sugallva a külvilág felé. Szokatlannak mondható, hogy a lábazati rész az megszokottnál keskenyebb, ám ez semmit sem von le a Telde érdemeiből.

A kanapé formavilága téglatestekből építkezve alapvetően szögletes, racionális, éles sarkok és peremek jellemzik, a hatás ugyanakkor mégsem unalmas, hiszen a már említett színek és anyagok kombinációja gyakorlatilag uralkodó jegye a Telde design-jának.

A kanapé háttámlájaként funkcionáló kilenc párna szintén felkavarja a szögletes idomok látványát, tovább lágyítva az összképet.

Az ágyazható ülőgarnitúra egyenes ülőfelülete sportosan feszes, melyet a párnák puhasága nagyszerűen ellensúlyoz. Az egyenes ülőfelületek ráadásul az alvást is megkönnyítik, hiszen a kihúzott vendégággyal együtt kapott alvófelület, akkor kényelmes igazán, ha az nem lejt egyik irányban sem, illetve kellően kemény a felület. Mindent egybe vetve a Telde egy fiatalos, stílusos garnitúra, mely kitűnő választás kezdő, most induló háztartások számára.

Áruházunk számtalan megoldást nyújt, ha valóban egyedi és izgalmas ülőgarnitúrát keres. Pompás formák és színek, változatos méretek. Gyakran megújuló árukészletünk miatt érdemes hozzánk gyakran ellátogatni, hisz áruházunkban minden bútor egyedi, ezzel szemben azonnal szállítható. Ha nincs még elképzelése, nálunk ötleteket meríthet! Amennyiben egy konkrét garnitúra érdekli, még mielőtt kocsiba ülne, érdemes telefonon érdeklődni az aktuális készleteinkről!

Méret: 260 x 200 cm

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz bútor közül!

A weboldalunkon feltüntetett árak és hirdetések csupán a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot.

f