Malaga ülőgarnitúra

3-2-1 ülőgarnitúra szett

620 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Malaga ülőgarnitúra szett fiatalos bézs színben

A 3-2-1 ülőgarnitúra szettel sosem lehet mellélőni. Elegendő helyet biztosít a család valamennyi tagjának, illetve amitől még inkább közkedvelt, az az elemek szabad elhelyezésének lehetősége.

Sokszor adódik olyan helyzet, hogy egy helyiség berendezésekor több lehetséges opció is adódik, melyeket szeretnénk mi magunk alakítani. Ezt a fajta rugalmasságot nyújtja ez a fantasztikus tört fehér 3-2-1-es ülőgarnitúra szett, a Malaga. Ha szeretnénk L, vagy U alakban, térben vagy falak mentén is elhelyezhetjük őket egy mutatós kis asztalka köré. Súlyuk viszonylag könnyű, így nem okozhat gondot az alattuk lévő felületek tisztán tartása sem.

A Malaga enyhén tört fehér textilbőr borítást kapott, így nem kell folyamatosan azon aggódnunk, hogy a gyerekek kárt tehetnek a drága bőrkárpitban. Színárnyalata enyhe krém, cseppnyi sárgát kapott a fehér alapszín.

Háttámláinak kialakítása és tagolása rendkívüli eleganciát kölcsönöz a darabnak. Az egész garnitúrára jellemző, hogy méreteiben igen kompakt, helytakarékos, így szűkebb helyeken is megállja majd a helyét.

Ülőfelülete viszonylag keskeny, ezért az átlagnál magasabb embereknek kevésbé lehet kényelmes. Vastag karfái tömöttek, kellemesen puhák. Háttámláinak alsó része tökéletes ívben tartja a derekat és a hátat. A Malaga típusú garnitúrákból rendszeresen megfordul a kakaóbarna, vagy fekete változat is, vagy akár ezek bőr változata is.

Méret: 180 x 80, 150 x 80, 100 x 80 cm

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem érdeklődjön kollégáinknál.

f