Ferrol

variálható kivitelű, fekete szövet kanapé

394 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória

Egy fekete színű különlegesség, 225 centiben összeszorítva.

A kisebb méretű L-alakú garnitúrák világában ritkaság számba mennek a 240cm-nél kisebb kanapék. Arról nem is beszélve, hogy ebben a mérettartományban igen nehéz olyan kanapét tervezni, ahol a természetes, szemnek is tetszetős méretbeli arányok éppúgy megmaradnak, mint a nagyobb ülőgarnitúrák esetében.

A Ferrol ülőgarnitúra fantázianevű kanapénknál mindezt tökéletesen sikerült végrehajtani. 225cm-es hosszával az általunk ismert legkisebb L-alakú garnitúra, arányai mégis olyan csodásak, mint akármelyik nagyobb társánál.

Különösen ildomos ez olyan helyeken, ahol igen takarékosan kell bánni a berendezési tárgyakkal, illetve sokadik emeleti lakások esetében, ahová egy nagyobb kanapé feljuttatása szinte lehetetlen. A Ferrol ülőgarnitúra ráadásul két részre szedhető, melynek hála nincs az a szűk ajtó, vagy átjáró, ahová ne lehetne biztonsággal eljuttatni. Fekete színű, erős vászon szövettel borított idomai egyszerűek és letisztultak, semmi bonyodalom, csak a lényegre koncentráltak. Ráadásul a

Ferrol a helyhiánnyal küzdő lakástulajdonosokat még tovább segíti, hisz a garnitúra jobbos, illetve balos változatra is átszerelhető. A garnitúrához tartozik még a két díszpárna is, mely ugyanazt a szövetborítást kapta, mint a kanapé felülete.

Amennyiben a Ferrol ülőgarnitúra elnyerte tetszését, vagy további hasonló méretű kanapékat is szívesen megnézne, hívjon minket bátran telefonon, ahol kollégáinktól érdeklődhet a további részletekről. Áruházunk több mint 200 ülőgarnitúrát tart állandó készleten, ezért érdemes minket személyesen is felkeresni, ahol bármelyik kanapénkat kipróbálhatja. Az aktuális készletről szintén érdeklődhet telefonon, mielőtt elindulna hozzánk.

 

Méret: 225 x 150 cm
Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül!

A weboldalon található árak és hirdetések a készlet erejéig érvényesek. Kérem érdeklődjön telefonon vagy személyesen.

 

f