Bern 3+1+1 ülőgarnitúra

649 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Bern 3+1+1 ülőgarnitúra igazi klasszikus varázslat

A Bern ülőgarnitúra 3 + 1 + 1 es kivitelben igazi klasszikus kárpitos bútor. Ha az ön otthona klasszikus bútorokkal van berendezve vagy önmagában a klasszikus bútorok iránt. Rajong ezt a bútort nem hagyhatja ki.

Fantasztikus a vonalvezetése a kialakítása és a kényelmi funkciói lenyűgözőek.

Tényleg páratlan kárpitos bútorról van szó. A szövete nagyon kellemes tapintású, határozottan érezni a minőséget, a tapintásán. Bútor áruházunkban hatalmas kínálatból választhat. Érdemes személyesen eljönni és kipróbálni. A kényelmi funkciója valóban alátámasztja a derekát és a pénztárcájának sem fog fájni a hosszantartó pihenés alatt.

Minden forintot megér ez a garnitúra. Kollégáink nagyon szívesen segítenek akár a szövet választásában, akár a bútor megrendelése során lévő kialakításában és természetesen a rendelés felvételében. A szakképzett kollégánk nem csak gyorstalpalón végezte el a kárpitos szakmát, hanem valóban iskolában tanulta hosszú éveken keresztül, hogy a legkényelmesebb bútor hogyan épül föl, így biztosíthatjuk róla, hogy szakmailag is segíteni fog a megfelelő bútor kiválasztásában. Várjuk megtisztelő megkeresését.

Mérete: 204 cm széles a kanapé, a fotel 97 cm széle.

Klasszikus stílusú Bern 3+1+1 ülőgarnitúra prémium kategóriában, amely a hagyományos vonalakat kedvelők számára készült. A kiváló minőségű alapanyagok és a gondos kidolgozás egyedülállóan kényelmes ülőgarnitúrát eredményeznek.

A kiváló tartást és magas komfortot az ülőfelület hullámrugós tartószerelése, habbal és vattával borított bonell habszerkezet biztosítja. A háttámla rugalmasságát pedig a prémium  habtöltet és hullámrugó kombinációja garantálja. A keményfával megerősített vázszerkezetnek köszönhetően ez a bútordarab rendkívül stabil és hosszú élettartamú.

A Bern 3+1+1 ülőgarnitúra ágyazható funkcióval is rendelkezik, így a nappalit pillanatok alatt vendégszobává alakíthatja át. Az előre nyíló ágyfunkció közel 145 cm széles fekvőfelületén kényelmesen pihenhetnek a vendégei. Ha tárolóhelyre is szükség lenne, akkor a kétüléses karfás elem ágyneműtartó fiókkal is felszerelhető.

A széles elemválasztéknak köszönhetően különböző méretekben elérhető, így könnyen illeszkedik a legtöbb nappaliba. Nemcsak sarokgarnitúraként, hanem három- és kétszemélyes kanapéval, valamint fotellel is rendelhető.

A Bern ülőgarnitúra eleganciáját prémium minőségű Longlife bőr kárpitokkal lehet kiemelni, de közel kétszázféle szövet kárpit közül is választhat, amelyek közül a SOFTCLEAN bevonatot gyakran választják magas kopásállósága és könnyű tisztíthatósága miatt.

Elérhetőségünk