Tamura elektromos ülőgarnitúra

Erős, strapabíró bőrrel

754 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Tamura elektromos ülőgarnitúra, erős és strapabíró bőrrel.

Egy rendkívül különleges ülőgarnitúra érkezett üzletünkbe, melyet még kollégáim is megirigyelnek leendő tulajdonosától. A képeken talán feketének tűnhet, de valójában sötétkék színnel büszkélkedik. A Tamura elektromos ülőgarnitúra egy igazán kellemes tapintású bőrből készült, amely strapabíró és könnyen tisztítható. A legtöbb bőr garnitúrára ráilleszthető a rideg jelző, de nem erre!

Ráülve szinte elnyeli az embert és egy másik világba repíti. Abban a világban nincs helye stressznek és negatív gondolatoknak. Megszűnik minden és tiszta energia veszi körbe az embert. Ebben az elektromosan vezérelhető lábtartó is segít, amelyből kettő is található a garnitúrán. Ezek külön-külön állíthatóak az ülőgarnitúra két szélén. Érdemes megemlíteni a fejtámlákat is, melyek szintén állíthatóak megannyi pozíció közül választva.

Méret: 310 x 295 cm

Sötétkék színe igazán egyedivé teszi, ráadásul díszpárnákkal tudjuk erősíteni a dizájn erejét. Érdemes figyelembe venni a méreteit is, hiszen nem egy átlagos ülőgarnitúráról beszélünk. Miután lemérték otthon a szobát, látogassanak üzletünkbe és próbálják ki élőben is. Az elégedettség garantált lesz!

Üzletünk Outlet jellege lévén egy darab található ebből a prémium garnitúrából, ezért érdemes mielőbb érdeklődni kollégáinknál.

Válogasson több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.