Kashiwa kanapé

Állítható fejtámlával

414 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategóriák, Cimke

Kashiwa kanapé, állítható fejtámlával.

Kellemes kisugárzású kanapé, bézs színben. Egy három, illetve egy kétszemélyes darab, amely nem csak kényelmes, de egyben dizájnelemként is funkcionál. Erős és tömör fenyőfa lábai dobják fel, míg puha és finom anyaga teszi egyedivé. A képeken látható, hogy a kétszemélyes kanapé jobb szélén nem található karfa. Ez különféle lakberendezési szempontok miatt előnyös, érdemes tehát előre kitalálni a szoba koncepcióját. Ezután üzletünkbe látogatva akár ki is próbálhatják majd. A Kashiwa kanapé kétszemélyes részén még a fejtámlák is állíthatóak.

Méret: 210 x 90 / 235 x 90 cm

Már látom is, ahogy egy datolyapálma vékony levele könnyedén belógva ad némi életenergiát a kanapé mellé. Sötét bolyhos szőnyeg, elegáns üveg dohányzóasztal és egy vékony fekete állólámpa a sarokban. Lágy zene szól, míg odakint halk villámok szelik át az eget. Finom bort kortyolgatva adjuk át magunkat a kellemes estének, amely garantáltan felejthetetlen lesz.

Ez a kanapé bizony nem való mindenhova… meg kell neki adni a megfelelő settinget, a kellő figyelmet. Azonban biztos vagyok benne, hogy megtalálja azt az otthont, ahol kibontakozhat majd. Melyik nap láthatjuk üzletünkben?

Válogasson több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.